reklamı kapat

POPÜLER

Realme Buds Air kablosuz kulaklık Realme Buds Air 2 kablosuz kulaklık

Realme Buds Air 2 kablosuz kulaklık için ilk açıklama geldi

Realme Buds Air kablosuz kulaklık modelinin yerini alacak Realme Buds Air 2 için firma ilk resmi açıklamayı verdi. Model yakında geliyor.

Realme Buds Air kablosuz kulaklık, üç farklı modelden oluşan Realme 6 akıllı telefon serisi ile beraber Türkiye’de de satışa çıkmıştı. Apple AirPods benzeri tasarımı çok daha uygun fiyata sunan ürün, firmanın en önemli isimlerinden Mr. Madhav Sheth’a göre 2021’in ilk çeyreğinde resmi olarak karşımıza çıkıyor. Henüz tasarımı, fiyatı ya da detayları bilinmeyen kablosuz kulaklık, kesin olarak Türkiye’de de satılacak seçenekler arasında yer alıyor. Bu arada firmadan elbette başka ürünler de geliyor. Aktarıldığı kadarıyla bir akıllı ampül modeli de 2021’in ilk çeyreği için planlananlar arasında bulunuyor. Şirket ayrıca Snapdragon 888‘li ilk amiral gemisini tanıtmaya da hazırlanıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Realme Buds Air 2 öncesinde Buds Air kablosuz kulaklık için bilinmesi gerekenler şöyle

Haznesi kablosuz şarj yeteneğine sahip olan kulaklık, Google Fast Pair protokolüne destek verdiğinden Android cihazlarla hızlı şekilde eşleştirilebiliyor. Bünyesinde R1 isimli özel bir çip yer alan ürün, bağlantı tarafında Bluetooth 5.0 kullanıyor. Oyun moduyla gecikmeyi olabilecek en alt seviyeye getirebilen Realme Buds Air, yerleşik mikrofonlarıyla telefon görüşmesi için de kullanılabiliyor.

DDB (Dinamik Bas Desteği) ve 12 mm sürücüleriyle ses kalitesinin yüksek olduğu aktarılan kulaklık, kulağınızdan çıkardığınız zaman müziği otomatik olarak durdurabiliyor ve hazne ile 17 saatlik bir pil ömrü sunuyor. Kulaklıkların kendi ömrü ise 3 saat olarak açıklanıyor. Modelde müzik kontrolü için dokunmatik kontrol yüzeyi de bulunuyor.

Not: Görsel temsilidir.

İlginizi Çekebilir

Bu da Huawei’nin çok da gelişmiş kulaklık modeli