reklamı kapat

POPÜLER

Huawei FreeBuds 4i

Uygun fiyata ANC destekli Huawei FreeBuds 4i için indirim fırsatı

Huawei’nin uygun fiyatlı kablosuz kulaklık modeli Huawei FreeBuds 4i’nin fiyatı düştü. Satışa sunulduğunda fiyatı 769 TL olan kulaklık şu anda 676 TL‘ye satılıyor.

Beyaz ve siyah renkli modeller belirttiğimiz fiyata satılırken kulaklığın gümüş renkli modelinin fiyatı ise 791 TL. Aktif gürültü engelleme özelliğiyle arka plandaki gürültüyü minimum seviyeye getiren kulaklıkta yapay zeka teknolojisi kullanılıyor. Yapay zekalı gürültü azaltma teknolojisi ile birleştirilmiş özel hüzmeleme teknolojisi, kalabalık ortamlarda daha iyi bir ses kalitesine imkan tanıyor. Kulaklık şarj kutusuyla birlikte 22 saate varan pil ömrü vadediyor. Kulaklıkların kendisi ise ANC açıkken 7 saat, ANC kapalıyken ise tam 10 saatlik pil ömrü getiriyor. Kulaklık 10 dakika şarj edildiğinde 4 saate kadar kullanım imkanı sunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Huawei FreeBuds 4i en yeni bağlantı teknolojisine sahip

Freebuds 4i sahip olduğu mikrofonlarla telefon görüşmesi için de kullanılabiliyor. Tere karşı dayanıklı olduğundan spor yaparken de rahatlıkla kullanılabilen kablosuz kulaklık, EMUI 11 cihazlarda ekstra özellikler getiriyor ve genel bağlantı için Bluetooth 5.2 kullanıyor. Her iki kulaklıkta da dokunmatik kontroller için yerleşik kapasitif sensörler bulunuyor ve daha doğru yanıt için gelişmiş bir algoritma ile destekleniyor.

Huawei

İlginizi Çekebilir

OPPO’dan çok ilginç akıllı telefon konsepti