reklamı kapat

POPÜLER

Elektrikli bisiklet FREY AM1000 V6

Gücüyle dikkat çeken araziye özel elektrikli bisiklet: “AM1000 V6”

Gücüyle dikkat çeken araziye özel elektrikli bisiklet “FREY AM1000 V6” ile tanışın. eMTB sınıfında yer alan model, ses getirmeyi başardı.

Elektrikli bisiklet FREY AM1000 V6, direkt olarak Çin merkezli üretilen en iddialı güncel seçeneklerden birisi konumunda. Arazi kullanıma özel olarak çift süspansiyon sistemiyle hazırlanan model, modern bir tasarıma sahip ancak burada farklı bir yoldan gitmiyor.

Pazarda artık iyice oturan bir gövde yapısına sahip olan FREY AM1000 V6, teknik olarak bakarsak gücünü normalde 1.000W, maksimumda 1.500W güç sunan Bafang Ultra elektrik motorundan alıyor. Bu motor merkezde, pedal entegre şekilde konumlandırılıyor.

Gövdeye entegre edilen tam 1.008 Wh pil paketiyle yüksek menzil vadeden ancak bu konuda net veriler paylaşılmayan ürün, alüminyum gövdesinde RockShox imzalı güçlü parçalar taşıyor. Sürpriz olmayacağı üzere ön ve arkada Magura imzalı hidrolik disk frenler kullanan Elektrikli bisiklet FREY AM1000 V6, gücünü araziye SRAM NX vites sistemi ve Maxxis lastikler ile aktarıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Elektrikli bisiklet FREY AM1000 V6, ses getiren bir alternatif

Kayış değil zincir ile aktarma yapan model, aktarıldığı kadarıyla isteğe bağlı olarak üç farklı gövde boyutu ve birçok farklı renk seçeneğiyle elde edilebiliyor. Modelin gelişmiş yapısının tek olumsuz yanı ise her zaman olduğu gibi yüksek fiyat oluyor. Bisikletin fiyatı 5.180 dolar gibi çoğu kişinin ulaşamayacağı yüksek bir seviyede yer alıyor.

İlginizi Çekebilir

Renk değiştirebilen telefon prototipi