reklamı kapat

POPÜLER

Bisan E-Foldıng F2

100 km menzil vadeden Bisan E-Folding F2 katlanabilir elektrikli bisiklet için indirim kampanyası

Dün sizlere 150 km menzil sunan Bisan elektrikli bisiklet kampanyasından söz etmiştik. Bu kampanya haberinin ardından bu kez Bisan’ın bir diğer elektrikli bisikleti Bisan E-Folding F2 için indirim geldi.

Bisan E-Folding F2 elektrikli bisiklet modelinin fiyatı 13.475 TL‘den 12.515 TL‘ye düştü. Yeşil renkli gövdesiyle göze çarpan bisiklette 10 cm çapında lastikler kullanılıyor. Fat bike olarak tabir edeceğimiz bu lastikler hem yol hem de arazi koşullarında kullanılabiliyor. Bisikletle birlikte gelen pil tam olarak şarj edildiğinde 100 kilometreye varan bir menzil sunuyor. Pek tabii bu değer piyasadaki diğer bisiklet modellerinde olduğu gibi yol koşullarına göre değişiklik gösteriyor. Mekanik disk fren sisteminin tercih edildiği bisiklet bu sayede güvenli bir sürüş imkanı da sunuyor. 250 watt gücünde bir motoru bünyesinde barındıran bisiklette Shimano SL-TX50-7 vites kolu kullanılıyor. Bisiklet katlanabilir bir tasarıma sahip olduğu için otomobillerin bagajlarına rahatlıkla sığabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bisan E-Folding F2 elektrikli bisiklet uygun fiyatıyla dikkat çekiyor

Toplu taşımada da tercih edilebilen bisiklet 22,6 kilogram ağırlığında. Bisikletin arkasında kullanıcıların çantalarını koyabileceklerini bir alan da mevcut. Ön ve arka tarafında aydınlatma sisteminin de bulunduğu bisiklette bununla birlikte gösterge ekranı da yer alıyor.

Bisan

 

İlginizi çekebilir: Apple Mac Studio ve Studio Display