reklamı kapat

POPÜLER

Huawei Watch GT 3 Pro

Huawei Watch GT 3 Pro serisi çok yakında Türkiye’de

Huawei Watch GT 3 Pro akıllı saat serisi çok yakında Türkiye’de satışa sunulacak. Firma bunu “güzellik yolda” diyerek duyuruyor.

Tüm detaylarına burada yer verdiğimiz Huawei Watch GT 3 Pro akıllı saat serisi, GT3 Pro Titanium Edition ve GT3 Pro Ceramic Edition olmak üzere farklı versiyona sahip ve iki akıllı saat modeli de Türkiye pazarını es geçmeyecek. Bu konuda Huawei Türkiye’de gelen resmi paylaşım şöyle: “Denizin derinliklerinden gelen, parlak deniz kabuklarında gizlenmiş gerçek güzellik ortaya çıkıyor. HUAWEI, 2 yeni akıllı saati ile, doğa ve teknolojiyi en uyumlu şekilde bir araya getiriyor! Şimdi derin bir nefes al ve bekle, gerçek güzellik yolda! ” Huawei Türkiye saatler için yayınladığı buradaki sayfada, ürünler için hazırladığı kampanyaları karşımıza getiriyor. Saatler için lansmana özel fırsatların 24 Mays-19 Haziran tarihleri arasında geçerli olduğu aktarılıyor. Bu açıdan henüz tam net değil ancak Türkiye satışı 24 Mayıs tarihinde başlayabilir.

Henüz düşük olmayacağı çok açık olan Türkiye fiyatları belli olmayan üst seviye akıllı saatler, güncel teknolojileriyle firmanın en gelişmiş giyilebilir çözümleri arasında konumunda. Yoğun kullanımda 8 gün, normal kullanımda ise tam 14 gün pil ömrü sunan HarmonyOS işletim sistemli akıllı saatler, Android yanında iOS uyumuna sahip yani iPhone kullanıcılarını da kapsama alanına alıyorlar.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Gelişmiş sağlık özellikleri ve 30 metreye kadar su dayanıklığı ile fark yaratan Huawei Watch GT 3 Pro modelleri, tasarımlarıyla hem kadınları hem de erkeklerin dikkatini çekecek gibi görünüyor. Saatler için yukarıda gördüklerinizden başka gövde renkleri şimdilik sunulmuyor. Ancak ileride yeni versiyonlar da tanıtılabilir.

Bu arada Huawei ileride Band 7 veMate X 2 isimli yeni ürünlerini de Türkiye pazarına getirebilir. Ancak bu cihazlar için henüz yapılmış bir resmi açıklama yok.

Huawei Watch GT 3 Pro akıllı saat yanında bu da ilginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın