reklamı kapat

POPÜLER

Asus ROG Strix SCAR 17 Special Edition
Asus ROG Strix SCAR 17 Special Edition

RTX 3080 Ti destekli Asus ROG Strix SCAR 17 Special Edition duyuruldu

 - Güncelleme: 27 Temmuz 2022 12:12

Oyun tutkunlarını hedef alan Asus ROG Strix SCAR 17 Special Edition modelinin duyurusu gerçekleşti.

2022 model SCAR SE, özel olarak geliştirilen soğutma teknolojisiyle dikkat çekiyor. Bilgisayar soğutma teknolojisi sayesinde işlemcide 65 watt’a kadar termal tasarım gücü sunabiliyor.

Yeni Strix Scar, Intel’in 12. nesil Core i9-12950HX işlemcisinden güç alıyor. Bilgisayarda bu işlemciye NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti ekran kartı eşlik ediyor. Bilgisayarın QHD çözünürlüklü modelinde 240 Hz, Full HD çözünürlüklü modelinde ise 360 Hz yenileme hızı sunuluyor. Bilgisayardaki ekran boyutu ise 17,3 inç. 64 GB’a kadar DDR5 RAM desteği sunan model en yüksek oyun performansı için özel bir MUX anahtarına da sahip. Wi-Fi 6E, Thunderbolt destekli çift USB-C, HDMI 2.1 ve Ethernet bilgisayarın bağlantı noktaları arasında. Windows 11 Pro yüklü gelen bilgisayarda kullanılan sıvı metal termal bileşen ile işlemci üzerinde 15 dereceye kadar ısı düşüşü sağlanıyor. Tasarımıyla dikkat çeken ROG Strix SCAR 17 Special Edition’da RGB aydınlatmalı ve özelleştirilebilir zırh kapaklar da bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Asus ROG Strix SCAR 17 Special Edition tasarımıyla da fark yaratıyor

Cihazın üst kapağı Asus’un özel geliştirdiği görünmez mürekkeple oluşturulmuş metin tabanlı tasarımla dikkat çekiyor. Normal aydınlatmada tasarım kendini göstermezken, mavi LED veya UV ışığı altında yeşil-mavi renk temasıyla parlıyor. Kompakt bir UV feneri de özel sürüm Strix Scar 17’nin kutusunun içinde yer alıyor.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın