reklamı kapat

POPÜLER

Çinli markadan sekiz silindirli motora sahip dev bir motosiklet geldi

Çinli markadan sekiz silindirli motora sahip dev bir motosiklet geldi

 - Güncelleme: 17 Mayıs 2024 19:55

Çinli markadan sekiz silindirli motora sahip dev bir motosiklet geldi. Modeli direkt olarak Great Wall’un markası Souo hazırladı.

Henüz spesifik performans verileri verilmiş değil ancak kalbindeki 2.0 litrelik sekiz silindirli motorla inanılmaz bir performans sunacak model, söylendiği kadarıyla yüksek gücü sekiz vitesli çift kavramalı bir şanzıman üzerinden yola aktaracak. İki kişiyi rahatlıkla ve büyük bir konforla çok uzun mesafeler götürebilecek bir seçenek olan 400 kg’lık model, gidonunda 12,3-inç boyutunda büyük bir ekran taşıyor ve birçok rakibi gibi güçlü bir ses sistemini beraberinde getiriyor. Henüz çok yüksek olacağı kesin olan fiyatı ve diğer detayları gizemini koruyan Souo imzalı yol uçağı, yapısı gereği çok ama çok kısıtlı bir kitleye hitap ediyor.  Motosiklet tarafında bundan önce devasa lastiklere sahip bir “Monster Chopper” dikkat çekmişti. Çok ilginç projelere imza atan YouTube kanalı Grind Hard Plumbing Co’dan gelen bu devasa lastiklere sahip “Monster Chopper” motosiklet, son dönemde gördüğümüz uçuk projelerden birisi oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kalbinde normalde 150 beygir güç ile 136 Nm tork üreten bir KTM Adventure 1190cc’nin yer aldığı model, söylendiği kadarıyla özel üretilen bir sistem ile normalden çok ama çok daha yüksek bir tork getiriyor, bu sayede devasa lastikler ile sürüş yapılabiliyor. Şu aşamada 369 kg’lık bir ağırlığa sahip olduğu aktarılan Monster Chopperspesifik olarak 46-inç boyutundaki arazi lastikleri üzerinde yol alıyor ve sayfadaki videolarda da görebileceğiniz üzere her türlü engelin üstünden geçebilecek bir kapasite ortaya koyuyor.

Yeni motosiklet modelleri yanında bu da ilginizi çekebilir: Acer imzalı elektrikli bisiklet modeli