reklamı kapat

POPÜLER

2017 Steam Yaz İndirimleri için geri sayım başladı

 - Güncelleme: 23 Haziran 2017 08:43

Yılın o zamanı gelip çattı. Cüzdanları Gabe Newell’a vermek için hazırlayın, çünkü Steam Yaz İndirimleri bu akşam başlıyor.

PC oyuncuları için Steam olmazsa olmaz bir platform. Haliyle oyuncular her sene Steam’de belli başlı indirim dönemlerini kaçırmadan takip ediyor. Steam Yaz İndirimleri de o dönemlerden biri. Oyun fiyatlarını göz önüne alınca haksız da sayılmazlar. Ancak yılın en keyifli zamanı olan Yaz İndirimleri bir nebze olsun içimize su serperken cüzdanı da süpürmeyi ihmal etmiyor. Gerçi itiraf etmek gerek, Steam indirimlerinin eski tadı pek yok. Zira artık anlık indirimler, gün bazlı değişen indirimler gibi sürekli takip yapmayı gerektiren bir durum bulunmuyor. Yaz İndirimi boyunca oyunlardaki indirimler sabit kalıyor. Eğer istek listenizi hazırladıysanız, bu akşam istediğiniz oyunlara kavuşabilirsiniz.

Baştan belirtelim. Steam Yaz İndirimleri’nde yeni çıkan bir oyun almayı düşünüyorsanız çok heveslenmeyin deriz. Zira yeni çıkan oyunlarda görebileceğiniz maksimum indirim yüzde 10-15 arasında kalacaktır. Öte yandan Witcher 3: Wild Hunt gibi efsanevi oyunları hala satın almadıysanız çok uygun fiyata indirilebilir içeriklerle beraber alabileceğinizi de hatırlatalım. Tabii Yaz İndirimleri rozeti için çalışmayı da unutmayın. Steam Yaz İndirimleri Türkiye saati ile 20:00‘da başlayacak. Her indirim zamanı olduğu gibi bu dönemde de akşam Steam birden çökerse şaşırmayın deriz…