reklamı kapat

POPÜLER

2019 Steam yaz indirimleri

2018 Steam yaz indirimleri ne zaman başlıyor?

 - Güncelleme: 10 Mayıs 2018 10:17

Oyun oynamayı sevdiği halde yüksek fiyatlardan şikayetçi olanların dört gözle beklediği Steam yaz indirimleri geldi çattı. Henüz resmi bir açıklama yapılmamasına rağmen yaz indiriminin ne zaman başlayacağı belli oldu.

Bilmeyenler için kısaca bahsetmek gerekirse, Valve‘nin artık geleneksel bir hal alan yaz indirimi istediğimiz oyunları daha uygun fiyata almamıza olanak ağlıyor. Oyunlara büyük ilgi duyduğu halde bütçesini zorlamak istemeyenlere hitap ediyor. Böylece uzun zamandır beklediğiniz oyunları daha uygun fiyatlı şekilde satın almanız mümkün oluyor. Buna rağmen aynı anda birçok oyunun indirime girmesi seçim yapmayı zorlaştırıyor ve cüzdanımızın öyle ya da böyle bir şekilde boşalmasına neden oluyor. Valve’nin düzenli olarak indirim yaptığı dönemler Black Friday (Kara Cuma), yaz ve kış olarak biliniyor. İşte dört gözle beklediğimiz yaz indiriminin ne zaman başlayacağı netlik kazandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Steam’in veri tabanındaki pek çok farklı bilgiyi kategorilendiren Steam Database’in paylaşımına bakılırsa yaz indirimleri 21 Haziran‘dan itibaren başlayacak. Bu tarz siteler direkt Steam’in veri tabanı üzerinden elde ediyor. Bu sebeple tahminleri büyük oranda doğru çıkıyor. Bizlere de açıklanan bilgiler doğrultusunda bütçemizi ayarlamak ve cüzdanımızın hızla boşalmasına hazırlanmak düşüyor.

İlgili Video

Konsol için hazırlanmış en ilginç aksesuar

https://video.vidyome.com/embed/hwlBUfQxoDC.htm