reklamı kapat

POPÜLER

2018 Apple MacBook Air
2018 Apple MacBook Air
2018 Apple MacBook Air
2018 Apple MacBook Air

2018 Apple MacBook Air parçalarına ayrıldı

Teknoloji devi Apple‘ın yeni dizüstü bilgisayar modeli MacBook Air, iFixit tarafından parçalarına ayrıldı. İşte modelin tamir edilebilirlik durumu.

2018 Apple MacBook Air, temel ihtiyaçları bulunan kişiler için iyi bir seçenek oluşturuyor. İşte bu modeli konuk eden iFixit, 12 adımda parçalarına ayırdığı bilgisayara 10 üzerinden 3 puan veriyor. Beklendiği üzere tamirinin zor olduğu cihazlar arasına yerleşen dizüstü, oldukça ince yekpare alüminyum gövdesiyle yetkili servisleri bile zorlayacak gibi görünüyor. iFixit ekibi model için sadece modüler parça değişimleri için olumlu puan veriyor. Portlara, fanlara ve hoparlörlere erişim kolay deniyor. Aynı zamanda pil değişimi konusunda da tercih edilen esnek yapıştırıcı ile sevindiren model, RAM ve depolama yükseltmesine izin vermiyor olumsuz yorumunu alıyor. Ayrıca klavyenin değişimi için tüm kasanın açılmasının gerekmesi de olumsuz tarafta yer alıyor. Yeni MacBook Pro’lar gibi toza karşı dayanıklı klavye ile gelen 2018 Apple MacBook Air, iç düzeniyle teknoloji tutkunlarını kendisine hayran bırakmayı başarıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2018 Apple MacBook Air Türkiye’de ne kadar?

Modelin başlangıç fiyatı tam 9.199 TL seviyesinde yer alıyor. Sunulan tüm opsiyonlar eklendiği zaman modelin fiyatı nefes kesen 20.399 TL‘ye kadar çıkıyor. Bu versiyonu kimsenin tercih edeceğini sanmıyoruz.

İlgili Video

Yeni modeli tanıtım videosu