reklamı kapat

POPÜLER

2018 Dacia Duster VAN, ticarette yol arkadaşı olmak için hazır

Kısıtlı pazarlarda Fiskal rozetli Logan ve Sandero’nun ardından satışlarına başlanan Dacia Duster VAN, ufak ticari işletmeler için mantıklı seçeneklerden olabilir.

Sınıfında Türkiye’nin en çok satan dört tekerlekten çekişli modeli konumunda olan Dacia Duster, bunu fiyat/performans konusundaki başarısına borçlu. Günlük kullanımın yanı sıra arazide de oldukça başarılı olan Duster, yeni modeliyle de iddiasını sürdürme niyetinde. Kullanıcılara hemen her alanda eşlik edebilecek olan modelin eksik kalan kısmını tamamlamak adına hamlesini yapan Dacia, Duster Fiskal ile ticari sınıfta da çözüm olmak istiyor. Logan ve Sandero’nun yanına bir süredir Duster’ı da bu versiyon üzerinden satmaya başlayan Dacia, diğer örneklerde olduğu gibi arka bölümü taşıma amacına hizmet etmesi adına elden geçiriyor.

Ufak farklılıklar var

Baştan yarattığı arka bölümün zeminini paspas niteliğindeki plastik malzemeyle kaplayan Dacia, 1,64 metrelik bu bölüme yüklenecek malzemelerin güvenliği adına dört farklı bağlama noktasını eklemeyi es geçmiyor. VAN modellerinde artık alıştığımız şekilde ön bölümü arkadan ayıran metal bir plaka üzerine şekillenen iç bölümde, arka camlar da kumaşla iptal edilmiş durumda. Her şey bir araya geldiğinde 1.636 litreye kadar kullanım alanı vadeden Dacia Duster Fiskal, dört tekerlekten çekişli altyapıyla da satın alınabilecek. Motor bölümünde 1,6 litrelik benzin ve 1,5 litrelik dizel seçeneklerle satın alınabilecek olan aracın, Avusturya pazarında sokaklarda çıkmaya başlayacak.

İlgili video

2018 Dacia Duster