reklamı kapat

POPÜLER

2018 Apple iPad Pro

2018 iPad Pro modelleri düşme ve bükülme testinde [Video]

Apple’ın yeni iPad Pro modelleri, EverythingApplePro tarafından zorlu düşme ve bükülme testlerine tabi tutuldu. İşte sonuç;

Yeni Apple iPad Pro modelleri, iPhone 5’i akıllara getiren köşeli bir tasarım üzerine kuruluyor. Alüminyum bir kasası bulunan tablet, testte giren 11 inç modelde gösterildiği kadarıyla bel hizasından yapılan düşmelerde hasar görmeye başlıyor. Ön camı kırılan ve ilginç şekilde gövdesi şişen model, bükülmeye / yamulmaya karşı da oldukça hassas durumda. Düşme sonrasında çok az bir kuvvet ile bükülen kasa, gerçekten çok şaşırtıyor. Teknoloji devi Apple yeni tasarıma geçerken sağlamlığı bir kenara koymuş gibi görünüyor. Bu açıdan yeni iPad Pro modellerinin mutlaka ama mutlaka kılıf ile kullanılması gerekiyor. Tabletler hata affetmiyor gibi duruyor.

2018 Apple iPad Pro

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Apple yeni iPad Pro modelleriyle dikkatleri üzerine çekti

Yeni Apple iPad Pro ailesi 11 inç ve 12,9 inç olmak üzere iki farklı versiyon halinde geliyor. 11 inç ekranlı modelin Türkiye başlangıç fiyatı 5.899 TL, 12,9 inç ekranlı modelin başlangıç fiyatı ise 7.399 TL seviyesinde. Bunlar tahmin edebileceğiniz başlangıç depolama olan 64 GB için. 11 inç modelin 1 TB versiyonu tam 11.499 TL‘ye satılıyor. 12,9 inç modelin 1 TB versiyonu içinse tam 12.999 TL ödenmesi gerekiyor. Yenilenen tasarımlarıyla dikkat çeken aile, gücünü A12X Bionic işlemciden alıyor. Bu işlemci açıklandığı kadarıyla birçok bilgisayardan daha yüksek güç sunuyor. Face ID yüz tanıma sistemleriyle önemli bir dönüşüm yaşayan tabletler, iki farklı renk seçeneğiyle elde edilebiliyor.