reklamı kapat

POPÜLER

Apple 2018 iPhone XS iPhone XS Max iphone 9

2018 iPhone modellerinin Avrupa satış fiyatları belli oldu

Apple, 2018 iPhone modellerini 12 Eylül tarihinde resmi olarak tanıtmaya hazırlanıyor. Bugün ise modellerin Avrupa satış fiyatları karşımızda bulunuyor.

Apple‘dan kesin olarak üç yeni iPhone geliyor. Bunlar son gelen bilgilere göre 5,8 inç OLED ekranlı iPhone Xs, 6,5 inç OLED ekranlı iPhone Xs Max ve 6,1 inç LCD ekranlı iPhone 9 modelleri. Şimdiye kadar iPhone Xs 799 dolar, iPhone Xs Max 999 dolar, LCD ekranlı 6,1 inç iPhone 9 ise 699 dolar seviyesinde raflardaki yerini alacak deniyordu. Yeni bir kaynak ise modellerin Avrupa fiyatlarını gözler önüne seriyor. Buna göre iPhone 9 799 euro, iPhone Xs 909 euro, iPhone Xs Max ise 1,149 euro fiyat etiketleriyle Avrupa’ya geliyor. Eskiye oranla biraz daha uygun olan ancak genel olarak yine oldukça pahalı olacak telefonlar, merakla bekleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Apple’ın 2018 iPhone ailesi nasıl olacak?

14 Eylül tarihinde ise ön siparişe açılacak telefonlar, 21 Eylül tarihinde ise dağıtıma çıkacak deniyor. Türkiye satışları hakkında bilgi bulunmayan modellerin, güncel kur seviyesiyle büyük bir kitle için ulaşılmaz noktada yer alacağı açıkça görünüyor. Türkiye’de 2018 ailesi açısından bakıldığı zaman en çok 6,1 inç LCD ekranlı model satılacak gibi duruyor. Ortak olarak aynı tasarım üzerine kurulan modeller, çok köklü değişiklik ya da yenilikler getirmiyor.

İlgili Video

Firmanın son reklamlarından