reklamı kapat

POPÜLER

iPhone X Plus

2018 iPhone modelleriyle ilgili beklenen iddia

Rosenblatt Securities analisti Jun Zhang, yeni iPhone modelleriyle ilgili yeni bilgiler paylaştı.

5V 2A şarj sistemlerinin yeni iPhone modelleriyle birlikte 9V 2A ve 5V 3A şarj sistemlerine dönüştürüleceği belirtiliyor. Zhang’a göre, Apple, Power Integrations imzasını taşıyan hızlı şarjlı yonga setleri üretecek.

Yeni şarj sistemleri sayesinde yeni iPhone’ların çok daha hızlı bir sürede şarj edileceği belirtiliyor. 6,5 inçlik ekran boyutuna sahip olacağı iddia edilen telefonun büyük bir ekran sunsa da kompakt bir yapıda olacağı ifade ediliyor. iPhone X Plus’ın iPhone X’dan daha uzun ve daha geniş olacağı dile getiriliyor. iPhone 8 Plus’la aynı boyutlarda olmasını beklediğimiz telefonun tasarım açısından iPhone X’la benzer olacağı konuşuluyor. Çentikli tasarımla karşımıza çıkacak telefonda 2.688 x 1.242 piksel çözünürlüklü OLED panelin yer alacağı söyleniyor. iPhone X’da 2.700 mAh kapasiteli pil tercih eden Apple’ın Plus modelinde 3.000 mAh kapasiteli pil kullanacağıı belirtiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yeni iPhone X’un satış fiyatları ne olacak?

Face ID teknolojisine sahip 6,1 inçlik modelin 649 veya 749 dolardan satışa sunulması bekleniyor. 5,8 inçlik ikinci nesil iPhone X 999 dolardan, 6,5 inçlik iPhone X Plus ise 1.099 dolardan kullanıcıların beğenisine sunulacak.

İlgili Video

Apple’ın en yeni modelleri