reklamı kapat

POPÜLER

2018 Mercedes A-Serisi’nin teknoloji ve tasarımı “konuşmaya” başladı [Video]

Resmi kaynaklar üzerinden paylaşılan video destekli son teaserda karşımıza çıkan 2018 Mercedes A-Serisi için artık sayılı saatler kaldı.

Ortaya çıkan her yeni detayını sizlerle değerlendirdiğimiz 20118 Mercedes A-Serisi bilmecesinde artık son dönemece gelmiş durumdayız. 2 Şubat Cuma günü Hollanda’nın başkeni Amsterdam‘da düzenlenecek olan özel bir etkinlikle birlikte tanıtımı gerçekleştirilecek olan modelin yeni jenerasyonu, bu zamana kadarki en iddialı jenerasyon olma yolunda adım adım ilerliyor. Resmi kaynaklardan gelen video destekli son ipucu paylaşımında dış tasarımıyla ilgili çizgilerin gösterildiği araç, kokpitinde barındırdığı ve CES 2018’de tanıtımı gerçekleştirilen teknolojinin yeteneklerini de bir kez daha meraklılarının karşısına çıkartmış durumda.

“Merhaba Mercedes”

Videoda “Merhaba Mercedes” komutuyla bizleri karşılayan 2018 A-Serisi’ne sınıf atlatan en büyük parça şüphesiz iç dünyasında olacak. Burada yapay zeka destekli ve öğrenebilir yapıda bir teknolojiye yer verdiğini belirten Mercedes, kullanıcıların bu özelliği ilgiyle karşılayacağından ise oldukça emin. Araç sahiplerinin günlük hayatta yaptığı doğal konuşmalarını dahi çok rahat bir şekilde anlayacağı söylenen bu sistem üzerinden otel ve restorant rezervasyonu bile yapılabiliyor olması da altı çizilmesi gereken detaylardan. Kaputunun altında Renault-Nissan ortalığıyla geliştirilen 1,3 litrelik benzinli ve 1,5 litrelik motor seçeneklerine sahip olacak olan yeni A-Serisi ile ilgili gelişmeleri LOG.com.tr üzerinden takip edebilirsiniz.

Video