reklamı kapat

POPÜLER

panasonic
panasonic
panasonic

2018 Panasonic Fotoğraf Yarışması’nda ödüle layık görülen etkileyici fotoğraflar

 - Güncelleme: 06 Şubat 2019 10:37

2018 Panasonic Dünya Fotoğrafçılık Yarışması’nın kazananları belli oldu. Amatör fotorğafçıların yer aldığı yarışmada çok sayıda kategoriye ödül verildi.

Paylaşılan tüm fotoğrafların etkileyici olduğunu belirtelim. Yarışmada, manzara, portre, yolculuk ve vahşi yaşam olmak üzere çok sayıda kategori yer alıyor. Fotoğrafçı Dennis Rickard, ‘Namib Çölü’ çalışmasıyla 2018 Panasonic Fotoğraf Yarışması’nın Kuşbaşı Manzara kategorisinde birincilik kazandı. 2018 Panasonic Fotoğraf Yarışması’nın Vahşi Yaşam ve Hayvanlar kategorisinde birincilik kazanan Jasmine Vink’in çalışması. 2018 Panasonic Fotoğraf Yarışması’nın Yolculuk kategorisinde birinciliğe layık görülen Derek Zhang’ın çalışması oldu. 2018 Panasonic Fotoğraf Yarışması’nın Manzara kategorisinde birincilik kazanan fotoğrafçı Jingshu Zhu’nun çalışması. Vahşi Yaşam ve Hayvalar kategorisinde ödül alan fotoğrafçı Harman Singh Heer’in çalışması. Panasonic Fotoğraf Yarışması kazananları çektikleri harikulade fotoğraflarla fotoğrafçılara yeni bir bakış açısı sunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Panasonic Fotoğraf Yarışması kazananları büyüleyici karelere imza attı

İsterseniz lafı daha fazla uzatmayalım ve 2018 Panasonic Fotoğraf Yarışması’nda ödüle layık görülen fotoğraflarla sizleri başbaşayız bırakalım.

İlginizi çekebilir

Tam 187 megapiksel fotoğraf çekebilen tam kare aynasız Panasonic Lumix S1R