reklamı kapat

POPÜLER

2019 BMW 3 Serisi

2019 BMW 3 Serisi Türkiye satış adeti açıklandı

 - Güncelleme: 08 Ekim 2019 12:32

Yepyeni bir jenerasyonu beraberinde getiren 2019 BMW 3 Serisi ile ilgili önemli açıklamalar Borusan Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Hakan Tiftik’ten geldi.

Geride bıraktığımız temmuz ayı itibarıyla Türkiye pazarına giriş yapan 2019 BMW 3 Serisi, macerasında artık yedinci jenerasyonuyla yola devam ediyor. G20 gövde kodlu yeni modeli, önemli ölçüde geliştirilen sportif becerileri, yenilenen tasarım dili ve ileri sürücü destek ve bilgi-eğlence teknolojileriyle öne çıkartan BMW’nin en az kullanıcılar kadar önemli bir beklenti içerisinde olduğunu söylemek mümkün. Özellikle satış adetleri bazında öne çıkan bu beklentilerin sebebiyse 3 Serisi’nin tüm dünyadaki BMW satışlarının yüzde 25‘ini oluşturması. Düzenlenen özel bir etkinlikte yeni jenerasyonla ilgili açıklamalarda bulunan Borusan Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Hakan Tiftik, aracın satış adetleri ve beklentileriyle ilgili detaylara yer verdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2019 BMW 3 Serisi kısa sürede talep gördü

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de en önemli modeli olarak görülen BMW 3 Serisi’nin yeni nesliyle iddiasını daha da artırdığını söyleyen Borusan Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Hakan Tiftik; “Yeni BMW 3 Serisi, tasarımı ve sahip olduğu teknolojik özellikler ile BMW’nin gelmiş olduğu son noktayı temsil eden en önemli model olarak dikkat çekiyor. Eylül ayından itibaren satışına başladığımız BMW 3 Serisi ülkemizde de yine büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Çok kısa bir sürede yüksek bir talep gördü. Bu yıl Temmuz ayından bu yana 750 adetlik satış gerçekleştirdik. Yılsonuna kadar toplamda 2000 adet Yeni BMW 3 Serisi satışı gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.” şeklinde konuştu. Türkiye’de 337.900 TL’den başlayan etiket fiyatına sahip olan 3 Serisi, 320i motor seçeneğiyle satışa sunuluyor.

Tanıtım videosu