reklamı kapat

POPÜLER

2019 BMW 1 Serisi

2019 BMW 1 Serisi çarpışma testi sonuçları açıklandı [Video]

Euro NCAP tarafından yapılan değerlendirme kapsamında beklentileri karşılayan 2019 BMW 1 Serisi, potansiyel alıcıların bu konudaki soru işaretlerine cevap verecek.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye pazarına giriş süreci başlayan 2019 BMW 1 Serisi, markasının kompakt sınıftaki en önemli temsilcisi konumunda. Tamamen değişen altyapı dinamikleriyle yeni bir sürüş deneyimi sunmaya başlayan modelinde üst seviyede kullandığı silahın pek çoğunu sunan BMW’nin de beklentisinin yüksek olduğunu söyleyebiliriz. Açıklanan Türkiye fiyatlarına bakıldığında tercih edilebilir bir seviyede olduğunu söyleyebileceğimiz yeni 1 Serisi için beklenen çarpışma testi sonuçları da nihayet açıklandı. Euro NCAP tarafından gerçekleştirilen testte standart güvenlik ekipmanlarıyla sahne alan yeni model beklentileri karşılama konusunda herhangi bir problem yaşamadı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2019 BMW 1 Serisi güvenlik derecelendirmeleri

Çarpışma testi sonuçlarının detaylarına geçmeden önce ilk olarak yeni 1 Serisi için paylaşılan ortalamada beş yıldıza layık görüldüğünü belirtmek gerekiyor. Paylaşılan beş yıldız başlığının detaylarına indiğimizde ise 2019 BMW 1 Serisi’nin; yetişkin yolcu koruma kategorisinde yüzde 83, çocuk korumasında yüzde 87, yaya korumasında yüzde 76 ve yardımcı güvenlik sistemlerindeyse yüzde 72 oranında başarı elde ettiğini görüyoruz. Yeni jenerasyonun elde ettiği detay verilerinin tamamında yüzde 70 barajının üzerinde yer alması şüphesiz dikkat çeken parçalar arasında. Detaylı çarpışma testi videosuna haberin ana görseli üzerinden ulaşabilirsiniz.