reklamı kapat

POPÜLER

2019 BMW M8

2019 BMW M8 bilmecesinin ilk resmi adımı 600 beygir ile Cenevre’de atılabilir

Seri üretime hazır versiyonuyla Cenevre’de olmas beklenen standart 8 Serisi, beraberinde M dokunuşlu bir konsept projeyi getirebilir.

Geçtiğimiz yıl içerisinde konsept versiyon üzerinden başlayan macerasıyla tüm otomobil meraklılarının ilgisini toplayan yeni jenerasyon 8 Serisi, gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Üretime hazır haliyle pek çok kez kamuflajlı olarak kameralara yakalanan 8 ailesinin Cenevre Otomobil Fuarı’nda artık kendisini göstermesini bekliyoruz. Coupe ve convertible gibi standart versiyonların yanı sıra yeni jenerasyonun en çok ilgi toplayacak hali hiç şüphesiz M8 olacak. Kendisinden son olarak Mart 2017’de haber aldığımız M8, ilk resmi geçit törenini Cenevre Otomobil Fuarı’nda önümüzdeki ay yapabilir. Lakin işaret edilen nokta BMW’nin ilk adımda konsept versiyon üzerinden tanıtım gerçekleştireceği yönünde.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“Bir şey daha var”

BMW’ye yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre Grand Coupe versiyonu üzerinden şekillenmiş bir M8 konseptini Cenevre’ye getirmeye hazırlanan BMW, güç değeri olarak karşımıza 600 beygir civarında bir makine çıkartacak. Seri üretime hazır versiyondan büyük ipuçları barındıracak olan bu konsept, 2018’in ikinci çeyreğinde satışlarının başlaması planlanan standart 8 Serisi’nin ardından asfalta inecek. Bu da seri üretime hazır M8’in 2019’un ilk çeyreği itibarıyla satışa sunulabileceği ihtimallerini büyük oranda doğruluyor. Modelle ilgili yaptığı açıklamada; “Standart BMW 8 Serisi ve M modelinin tasarım ve gelişimi paralel şekilde ilerliyor. Gelecekteki BMW M8, 8 Serisi genleri üzerine inşa edilmiş ve ek parça ve üzerinden geçilmiş bölümleriyle DNA’sını zenginleştirecek. Araç en zorlu şartlara bile cevap verebilmek için tasarlanıyor.” diyen M Başkanı Frank van Meel de standart versiyon odaklı bir M8 göreceğimize işaret ediyor. Tasarım çalışmalarıyla bile fazlasıyla çekici olan 8 Serisi’nin, M dokunuşlu bir konseptinin çok daha heyecan verici olacağına hiç şüphe yok. Önümüzde hareketli günler var, gelişmeleri LOG.com.tr üzerinden takip edebilirsiniz.

İlginizi çekebilir