reklamı kapat

POPÜLER

Apple 2019 iphone
Apple 2019 iphone

2019 iPhone modelleri hakkında yeni ortaya çıkan sevindiren gelişme

Teknoloji devi Apple’ın 2019 iPhone modelleri hakkında bekleyenleri sevindirecek bir gelişme ortaya çıktı. Firma beklenen adımı sonunda atıyor.

2019 iPhone ailesi şimdilik bildiğimiz kadarıyla iPhone XI, iPhone XI Max ve iPhone XR (2019) modellerinden oluşuyor. İşte bu modellerin hepsi kutusundan 18W şarj cihazıyla çıkacak gibi görünüyor. Halen yüzde 100 kesin olmayan bu detay, modelleri bekleyenler için güzel görünüyor. Uzun süredir telefonlarının kutusuna koyduğu 5W şarj cihazı ile ağır eleştiriler alan Apple, sonunda beklenen adımı atıyor. Lightning’den USB-C’ye dönüştüren kabloları da kutularından çıkacak telefonlar, çağa biraz geç de olsa uyum sağlamış oluyor. 18W pazardaki rakiplerin 40W seviyesine çıktığı göz önüne alındığı zaman yine de az bir değer ancak 5W’a oranla çok büyük bir artış anlamına geliyor. Mevcut iPhone kullanıcılarının 18W şarj hızına çıkmak için 48 dolar harcaması gerekiyor. 1.000 dolarlık telefonlara bu durum gerçekten hiç yakışmıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2019 iPhone ailesi çok fazla merak uyandırmıyor

Çünkü yeni ortaya çıkan sızıntılar, modellerin büyük yenilikler getirmediğini gösteriyor. Esas yenilikleri 2020 yılına sakladığı söylenen firmanın, bu yıl yapacağı en büyük yenilik XI ve XI Max ile üçlü arka kameraya geçmek olacak gibi duruyor. Bu da iPhone X kullanıcılarını bile etkileyecek gibi görünmüyor. Evet fotoğraf kalitesinin artması önemli ancak 1.000 dolarlık bir harcama için kişiler daha fazlasını görmek istiyor.

İlginizi Çekebilir

Redmi’nin bütçe dostu amiral gemisini gösteren video