reklamı kapat

POPÜLER

2019 iPhone Apple

2019 iPhone modelleri için gerçek olamayacak kadar ilginç iddia

2019 iPhone modelleri hakkında başlıkta da belirttiğimiz gibi gerçek olamayacak kadar ilginç bir iddia ortaya atıldı. Eğer bunlar doğruysa ilginç bir dönem başlıyor.

Teknoloji devi Apple, bu yıl karşımıza iPhone Xs, iPhone Xs Max ve iPhone XR ile çıktı. Bu modellerin satışlarından memnun olmayan firma, elbette 2019 iPhone modelleri üzerinde de (Yine üç farklı telefon gelecek) aktif olarak çalışıyor. İşte bu modeller bir analiste göre USB-C portuyla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Uzun süredir kullandığı Lightning portunu iPad tarafından kaldıran firma, bu değişimi iPhone tarafında da yapacak gibi duruyor. Ancak bu analistin esas olarak 2019 iPhone modellerinde ekrana entegre Touch ID parmak izi sensörü olacak iddiası garip görünüyor. iPhone X ile Face ID’ye geçen ve bu yıl Touch ID’yi komple kaldıran firma, analiste göre Face ID ile Touch ID’yi bir araya getirecek. Ancak buna 2019 için çok fazla ihtimal verilmiyor. Bu donanımsal altyapının bu yıl getirilmesi pek mümkün / gerçekçi görünmüyor. Ayrıca bazı kaynaklar Face ID ile Touch ID’nin hiçbir zaman bir araya gelmeyeceğini belirtiyor. Çünkü alanın geleceğini yüz tanıma oluşturuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Gelecek iPhone modelleri için başka bir detay daha var

Daha önce duyduğumuz kadarıyla biyometrik güvenlik konusunda 2019 modeller için daha gelişmiş bir yüz tanıma sisteminin adı geçiyor. Apple’ın yeni modellerde TrueDepth kamera sistemindeki ışık gücünü artırarak sistemi daha iyi hale getireceği söyleniyor.

İlginizi Çekebilir

2018’in en ilginç iPhone modeli