reklamı kapat

POPÜLER

Apple iPhone XI
Apple iPhone XI
Apple iPhone XI

2019 Apple iPhone XI için ilk taslak tasarım ortaya çıktı

Teknoloji devi Apple’ın 2019 içinde gelecek iPhone XI modeli için gerçekten çok erken ve ilginç bir taslak tasarım yayımlandı.

Apple’ın 2019 modelleri sık sık gündeme geliyor. Bu yıl firmanın 2018’de de olduğu gibi üç farklı modelle karşımıza çıkması bekleniyor. İşte bu modellerden iPhone XI, @Onleaks’in hazırladığı taslak tasarımla karışımızda bulunuyor. Başka bir isimle de gelme ihtimali bulunan telefon, şimdilik arka tasarımıyla gündemde. Beklenenden çok erken hazırlanan tasarıma göre model üçlü bir arka kamera sistemiyle geliyor. Eğer bu gerçekten doğruysa çok büyük bir kamera kurulumu bulunan iPhone XI, kamera konusunda bir sonraki seviyeye geçecek gibi görünüyor. Bu tasarımı gerçekten kullanması çok da olası durmayan akıllı telefon, yine de merak uyandırıyor. iPhone X üstüne gelen iPhone XS ailesiyle ufak değişiklikler yapan firma, bu yıl düşen satışlar da göz önüne alındığında dikkat çekmek zorunda görünüyor. Bunun için de ciddi yenilikler şart deniyor. Üçlü arka kamerayı standart hale getiren sektör, şu an beşli kameralar üzerinde çalışıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2019 iPhone modelleri hakkında diğer bilgiler şöyle

Geçtiğimiz günlerde konuşan bir analistin açıklamasına göre yeni modeller USB-C portuyla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Buna ek olarak 2019 iPhone modellerinde ekrana entegre Touch ID parmak izi sensörü olacak deniyor. Bunun doğruluğu oldukça sorgulanırken, biyometrik güvenlik konusunda 2019 modeller için daha gelişmiş bir yüz tanıma sisteminin de adı geçiyor. Apple’ın yeni modellerde TrueDepth kamera sistemindeki ışık gücünü artırarak sistemi daha iyi hale getireceği söyleniyor.

İlginizi Çekebilir

Yılın en ilginç modellerinden