reklamı kapat

POPÜLER

2019 Subaru Forester

2019 Subaru Forester’ın sızıntısı katalog üzerinden geldi

Tanıtımı için önümüzdeki sekiz gün gibi bir zaman dilimi kalan 2019 Subaru Forester, Japonya’dan gelen sızıntı ile dış tasarımındaki değişimleriyle karşımıza çıkıyor.

Geçtiğimiz hafta içerisinde resmi kaynaklar üzerinden ilk ipuçları paylaşılan 2019 Subaru Forester ile tanışmamız için önümüzde çok kısa bir süre kaldı. 28 Mart Çarşamba günü New York Otomobil Fuarı kapsamında düzenlenecek olan tanıtımla birlikte ilk kez tüm dünyanın karşısına çıkacak olan modelle ilgili bu hafta içerisinde daha fazla detayın resmi kaynaklar üzerinden paylaşılmasını bekliyorduk. Lakin pek çok kez olduğu gibi yerel basından gelen sızıntılar bizleri tanıtım öncesinde çok daha detaylı bilgilerle buluşturuyor. Tasarımı itibarıyla yer yer ufak yer yer ise karakteristik değişimlerin yapıldığını gördüğümüz Forester’ın genelinde ise devrimsel diyebileceğimiz bir durum söz konusu değil.

Stil dokunuşları

Teknik detaylarıyla ilgili bilgilerin halen gizemini koruduğu modeldeki tasarım değişikliklerinin genel olarak beklentiler dahilinde olduğunu belirterek cümlelerimize başlayalım. Viziv konseptini akıllara getiren dokunuşlarla birlikte ön bölümde ızgara ve ışıklandırma grubunun yeni bir forma büründüğünü görebiliyoruz. Yanal çizgilerinde de değişimlerin yapıldığı 2019 Subaru Forester’ın arka bölümünde krom parça üzerinden birleştirilmi ışıklandırma tasarımındaki değişim en temel farkı oluşturmakta. İlk sızıntısını baz aldığımızda dışarısında sade bir değişimi gözlemlediğimiz aracın iç dünyasındaki beklentilerimiz biraz daha üst seviyelerde. Eğer tahminlerimiz bizleri yanıltmaz ise premium hissiyatı artırılmış teknolojik bir Forester kokpitiyle karşılaşmamız an meselesi. Özellikle beraberinde gelecek yeni güvenlik donanımlarını da işin içerisine eklediğimizde Forester’ın elinin yine hitap ettiği kitle karşısında güçlü tutulacağını söyleyebiliriz. Gelişmeleri LOG.com.tr üzerinden takip edebilirsiniz.