reklamı kapat

POPÜLER

2021 Subaru Forester

2021 Subaru Forester; beşinci nesil için makyaj vakti

Beraberinde ufak olsa da verimli dokunuşları getiren 2021 Subaru Forester, şimdilik Japonya pazarındaki dinamikleriyle karşımızda.

Subaru’nun SUV pazarındaki amiral gemilerinden olan Forester, 2021 model yılıyla birlikte makyajlandı. İlk aşamada Japonya pazarında satışa sunulacak dinamikleriyle tanıtımı gerçekleştirilen makyaj operasyonu, ufak modernizasyonları beraberinde getiriyor. Amerika ve Avrupa pazarında da benzer nitelikler şeklinde yansımasını beklediğimiz 2021 Subaru Forester ürün gamı, markanın geleneksel yaklaşımının bir süre daha devam edeceğinin de işareti konumunda.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Subaru Forester güvenlik sisteminde de güncellemeler barındıracak

Subaru cephesinin Forester operasyonunda yaptığı yenilikler dışarıdaki temel elemanlar üzerine kurulu. İlk aşamada ışıklandırma grubundan kolaylıkla hissedilen revizyonlar, tampon ve sis farı gibi bölümlerde de karşımıza çıkacak. Arka tarafta da benzer noktalarındaki değişimlerle aracın karakterinde güçlendirilmeler yapılacak. Yenilenen Forester’da renk ve jant seçeneklerindeki yeni seçenekler de önemli tamamlayıcılar arasında. Kokpit tarafında ise yeni döşeme seçenekleri ve multimedya sisteminde geliştirmeler kullanıcıları bekliyor olacak. Subaru’nın EyeSight güvenlik sisteminde de donanımsal bazdaki iyileştirmeler sayesinde bir adım yukarıya çıkıldığını söylemek mümkün. Kaputun altında ise herhangi bir değişim beklenmiyor. Bu yıl içerisinde Avrupa’da satışa sunulacak paketiyle tekrar karşımıza çıkarılacak olan Forester ile ilgili gelişmeler LOG.com.tr’de olacak.

İlgili video

Toyota bZ4X