reklamı kapat

POPÜLER

2019 Suzuki Jimny

2019 Suzuki Jimny için dikkat çeken pickup tasarımı

Bağımsız bir tasarımcı tarafından elektronik ortamda geliştirilen 2019 Suzuki Jimny odaklı pickup projesi, modifikasyon meraklılarının dikkatini çekebilir.

Tanıtıldığı ilk günden itibaren otomobil meraklılarının radarına girmeyi başaran 2019 Suzuki Jimny bir süredir Türkiye pazarında da varlığını sürdürüyor. Geçirdiği tasarımsal değişimlerle inanılmaz bir talep gören arazinin bu kompakt üyesinin ülkemizde beklenin üstüne bir fiyata satışa sunulmasıysa potansiyel alıcıları üzmedi desek yalan olur. Günümüz standartlarında yaklaşık 168.000 TL gibi oldukça yüksek etiket fiyatına sahip olan Jimny’yi yine de sokaklarda daha sık görmeye başladığımızı da söyleyebiliriz. Özellikle modifikasyon kitleriyle Mercedes G-Serisi ve Land Rover Defender gibi karakterlere dönüştürülebilen modelin elektronik ortamda da bir hayli popüler olduğunu biliyoruz. Radarımıza takılan pickup projesi de bunun son ve ilgi çekici örneklerinden birisi olarak notlarımız arasındaki yerini alıyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2019 Suzuki Jimny projesinden satırbaşları

Kolesa kaynaklı olarak servis edilen tasarımın detaylarına bakıldığında temel değişimin tamamen arka bölüm üzerine ulaştığını görebiliyoruz. Çift kabin bir pickup olarak tasarlanan projede aks mesafesinin artırıldığı ve bu sayede yükleme alanındaki çizgilerin ileriye taşındığı net bir şekilde hissediliyor. Böylesine bir projenin Suzuki cephesinden resmi bir cevapla gelmesinin mümkün olmadığını bilsek de, Jimny’nin bu yeni karakterini pickup dilinde görmek bile yüzümüzde tebessüm yaratmaya yetiyor.