reklamı kapat

POPÜLER

2019 Suzuki Jimny

2019 Suzuki Jimny için klasik Dakar Rallisi esintili modifiye paketi

Klasik yarış genleriyle donatılan 2019 Suzuki Jimny, pek çok farklı dönüşümünün ardından bu projeyle birlikte köklerine dönüş yapıyor.

Türkiye macerası da geçtiğimiz aylarda başlayan 2019 Suzuki Jimny, özellikle tasarım konusunda getirildiği son noktada büyük beğeni topladı. Kullanıcıların da fazlasıyla ilgi gösterdiği yeni jenerasyonun yurt dışındaki tanıtımıyla birlikte modifikasyon dokunuşlarının da gelişine şahit olduk. Kısa süre içerisinde Türkiye’de de görmeyi beklediğimiz bu değişimlerden bir tanesi daha bu kez Almanya merkezli Delta‘dan geliyor. Delta tarafından çok özel bir selam gönderme aracı olarak kullanılan Jimny, Paris Dakar Rallisi’nde ter döken klasik versiyonundan izler taşıyor. Meraklıları için çok güzel bir formül olarak karşımıza çıkan bu proje fiyat olarak bakıldığında yurt dışı için bile düşündürücü seviyede.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2019 Suzuki Jimny sınırları ne kadar yukarı çekildi?

Modifikasyon projesine ilham veren klasik Jimny karakteri 1978 ile 1982 yılında rallide ter döken versiyondan geliyor. Hala bir ikon olan LJ80 kasa Jimny’nin bu ruhu, güncel jenerasyona da başarılı bir şekilde aktarılmış durumda. Yapılan geliştirmelere baktığımızda bizleri ilk olarak yerden yükseklik değeri karşılıyor. Altyapı elemanları ve 285/75 R16 arazi lastikleriyle birlikte aracın bu alandaki değeri 50 milimetre yukarıya çekilmiş durumda. Burada jant setinin güzelliğine de ayrıca hayran kaldığımızı belirtmeden edemesek de setin tek başına 4.300 dolarlık etiket fiyatına sahip oluşu yüzümüzün şeklini biraz değiştiriyor. yükseltme kitinin fiyatı ise 1.120 dolar olarak listeye yansıyor. Gövdeye eklenen ışıklandırma başta olmak üzere diğer her şeyin bir araya gelmesiyle ise ortaya 9.620 dolar gibi toplam rakam çıkıyor.

İlginizi çekebilir

2019 Suzuki Jimny çarpışma testi