reklamı kapat

POPÜLER

2019 Suzuki Jimny

2019 Suzuki Jimny ile maceraya ortak olacak tavan çadırı [Video]

Bu kez doğa ve macera tutkunları için kullanışlı bir çadır apartıyla karşımıza çıkan 2019 Suzuki Jimny, meraklıları için güzel proje fikirlerine yardımcı olacak.

Satışa sunulduğu günden itibaren özellikle yurt dışında çok ciddi ilgi gören 2019 Suzuki Jimny için destekler de aynı seviyede talep görüyor. Birbiri ardına tanıtılan modifikasyon parçaları ve gövde kitleriyle muhteşem dinamiklere kavuşan yeni jenerasyon, macera meraklılarının da gündeminde. Özellikle şehrin karmaşasından ayrılıp rotasını doğaya kırmak isteyenler için arzu nesnesine dönüşen Jimny için bu kez Roam Overlanding ekibi radarımıza takıldı. Doğaya kaçmak isteyenler için aracı çok daha kullanışlı hale getiren geliştiriciler tavana entegre ettikleri çadır ile kokpitte daha fazla alan yakalanmasına da yardımcı olacak.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2019 Suzuki Jimny kamp maceralarına hazır

Halihazırda çok da büyük bir takipçi kitlesine sahip olmayan Roam Overlanding’in bir rehber rolü üstlendiğini söyleyebiliriz. Araçlarına kamp ekipmanları entegre etmek isteyenler için dikkate değer işlere imza atan ekip, Jimny özelinde bunu başarmakta çok zorlanmayacak gibi görünüyor. Süreç içerisinde gövde kiti ve arazi lastikleriyle desteklenen aracın tavan çadırıyla birlikte maceraya hazır hale geldiğini görebiliyoruz. Araç için özel ebatlar üzerinden tasarlanmasından ötürü kusursuz bir entegrasyona sahne olan tavan çadırının oldukça kullanışlı olduğunu da önceki örneklerden biliyoruz. Sözü daha fazla uzatmadan sizleri bu keyifli video serisiyle baş başa bırakalım.

Video