reklamı kapat

POPÜLER

2019 Suzuki Jimny

2019 Suzuki Jimny, bu kez 6×6 karakteriyle karşımızda

2019 Suzuki Jimny için gerçek dönüşümlerin ardından sanal tasarım çalışmaları da ortaya çıkarken, 6×6 imzası da işin içerisine dahil oldu.

“Dünyada Yılın Otomobili 2019” listesinin finalistleri arasında kalarak önemli bir başarıya imza atan 2019 Suzuki Jimny, her geçen gün popülaritesini artırmaya devam ediyor. Tanıtıldığı ilk günden itibaren birbirinden iddialı modifikasyon projeleriyle kendi gündemini yaratan yeni jenerasyon, sanal ortamda da sınırsız dönüşüm meyvelerini topluyor. SRK Designs ekibi tarafından sanal ortamda geliştirilen Suzuki Jimny 6×6 konsepti, bu kompakt arazi canavarının hemen her karaktere ne kadar uyumlu olduğunun somut kanıtlarından birisi olarak nitelendirilebilir.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Temel parçalar üzerine şekillendi

Elektronik ortamda gerçekleştirdiği dönüşümü video üzerinden adım adım paylaşan SRK Designs, bu sayede benzer projeler için çalışmalar gerçekleştireceklere de ilham olmayı tercih ediyor. Videonun detaylarında da görebildiğimiz gibi işe ilk olarak Jimny’nin uzunluk yapısını değiştirerek başlayan tasarımcının Mercedes G-Serisi’ni anımsatan çizgileri kullandığını da görebiliyoruz. Özellikle işin içerisine lastikler ve tavan raylarının girmesiyle karakterin bütünüyle değiştini söyleyebiliriz. Sözü daha fazla uzatmadan sizleri bu keyifli süreçle baş başa bırakalım.

Video