reklamı kapat

POPÜLER

2019 Suzuki Jimny için yeni modifikasyon paketi

2019 Suzuki Jimny için Japonya’nın ardından Almanya’dan gelen modifikasyon projesi, önümüzdeki sürecin çok daha zengin geçeceğine işaret ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye pazarına giril yapan 2019 Suzuki Jimny için, çok büyük bir meraklı kitlesi olduğunu tanıtımıyla birlikte hissetmeye başlamıştık. Nitekim fiyatlarının açıklanmasıyla birlikte bu ilginin artık somut sonuçlara dönüşme sürecini bekleyen bu yetenekli model yurt dışında da durumdan fazlasıyla nasibini alıyor. Bir süredir pek çok farklı geliştirici tarafından modifikasyon projeleri ve gövde kitlerinin merkezine alınan yeni Jimny yine benzer bir gelişmeyle karşımızda. Almanya merkezli H&R tarafından ilk detayları paylaşılan dönüşüm, sade olsa da görünüme hatırı sayılır bir etki bırakan geliştirmeyi araç sahipleriyle buluşturacak.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sürüş odaklı geliştirmeler

Yapılan geliştirmenin dış bölümüne baktığımızda belki de Türkiye’de de çok fazla örneğini göreceğimiz bir gövde değişimi ilk olarak dikkatimizi çekiyor. Lastik ve jant kombinasyonuyla birlikte gövdeyi kamuflaj rengiyle donatan H&R’nin bu şekilde arazi tutkunlarını etkileyeceğine hiç şüphe yok. İşin olmazsa olmaz kısmındaki operasyon kısmındaysa, Koni’nin süspansiyon kitiyle birlikte bizleri kaliteli bir donanım karşılıyor. Aracın ağırlık merkezini de aşağıya çektiği söylenen bu paketle birlikte daha iyi bir viraj deneyiminin yakalanabileceği de açıklamalar arasında dikkatimizi çekiyor. Ön ve arka aksa savrulma önleyici parçaların eklenmesi de şüphesiz bu iddianın önemli destekleyicilerinden. Tavana entegre ek ışıklandırma başta olmak üzere pek çok farklı yeni donanım paketini sunması beklenen H&R’yi önümüzdeki günlerde yine karşımızda göreceğiz.

İlgili video

Suzuki Jimny