reklamı kapat

POPÜLER

2019 Toyota Supra

2019 Toyota Supra için resmi performans parçalarına yeni paket

Yarış departman ekibinin ikinci kez elini değdirdiği 2020 Toyota Supra, kendisinden beklenilen zengin modifiye arzusunu erkenden karşılayacak gibi.

2019 Toyota Supra, artık kağıt üzerinde yazan verileri, tasarımı ve diğer tartışılan noktalarının ötesinde geçmiş durumda. Geçtiğimiz günlerde yurt dışında düzenlenen özel bir etkinlikle birlikte ilk test sürüş programı başlatılan otomobil için, artık asfalt üzerindeki yeteneklerini konuşma vakti. İlk adımda sürüş dinamikleri bazında olumlu geri dönüşler aldığını söyleyebileceğimiz yeni jenerasyon için bir yandan da çalışmalar devam ediyor. Tanıtımının ardından yarış departmanı TRD‘nin ilk modifiye dokunuşunu alan Supra için aynı departmandan ikinci bir modifiye kiti hamlesi karşımızda duruyor. İlk pakete benzer noktalar üzerine oluşan bu yeni parçalar, aracın aerodinamik açılarına olumlu katkı getirme iddiasında.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2019 Toyota Supra ikinci kez TRD markajında

İlk adımda Japonya pazarında sunulacak olan parçaların tamamı karbon fiber temelli hafif alaşım üzerinden şekilleniyor. Ön lip, marşpiyel, difüzör ve arka spoiler gibi temel ölçüler bu noktada beklediğimiz gibi parçalardan nasiplerini alıyor. Bunlara ek olarak kapıların hemen çıkışlarına eklenen parçaların ise görünüme ciddi karakter kattığını ayrıca belirtmeden geçemiyoruz. Jant konusunda da atlama yaplayan TRD ekibi, özel tasarımlı bu pakette 19 inçlik siyah renk alüminyum set kullanmayı tercih etmiş. Şimdilik diğer pazarlara ne zaman sunulacağını bilmediğimiz modifiye parçalarının fiyat bilgisinin de önümüzdeki süreçte netleşmesi bekleniyor.

İlgili video

2019 Toyota Supra, Bay Fıstık’a karşı