reklamı kapat

POPÜLER

2019 Toyota Supra

2019 Toyota Supra, “can yakan” Nürburgring kazasıyla gündemde

 - Güncelleme: 10 Mayıs 2019 14:54

Yeşil Cehennem’in gedikli üyesi 2019 Toyota Supra, yüzümüzü güldüren haberlerinin ardından bu kez pek de hoş olmayan kazasıyla karşımızda.

Hafta başında bir yiyecek markasının maskotu olan araçla yüzümüzde tebessüm yaratan 2019 Toyota Supra için bu kez aynı şeyi söyleyemiyoruz. Geliştirme sürecinini büyük bir kısmının yürütüldüğü Nürburgring‘de görmeye alışık olduğumuz yeni jenerasyon ciddi bir kazayla karşımıza çıkıyor. Sosyal medyada servis edilen fotoğraflara hatırı sayılır oranda hasar aldığı görülen otomobilin ön bölümü neredeyse tamamen parçalanmış durumda. Kazanın detaylarıyla ilgili şimdilik bir bilginin olmaması, hatanın sürücü kaynaklı olup olmadığı sorusunu da cevapsız bırakıyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Detaylar bekleniyor

Facebook’ta TopNurburgringVideos tarafından yayınlanan görüntülere baktığımızda Supra’nın azımsanmayacak bir süratte kaza yaptığını görebiliyoruz. Tek kare olarak karşımıza çıkan görsellerde aracın arkası veya görünmeyen diğer yerlerinde önemli bir zarar olup olmadığıysa detaylara yansımıyor. Olayın detayları ise önümüzdeki günlerde daha net bir şekilde karşımıza çıkabilir. 2019 Supra bu süreçte ikinci ciddi kazasını da geçirmiş oldu. Otomobil ilk olarak test süreci yürütüldüğü sırada prototip gördü versiyonuyla kaza geçirmiş ve orada da ders niteliğinde bir tecrübe edinilmişti.

İlgili video

Toyota Supra vs ” Bay Fıstık”