reklamı kapat

POPÜLER

2019 Volkswagen Passat

2019 Volkswagen Passat için tanıtım öncesi yeni detaylar

Bir ay içerisinde tüm merak edilenleriyle karşımıza olacak 2019 Volkswagen Passat, işlevsel yenilikleriyle kullanıcıların dikkatini çekme arayışında.

Ocak ayıyla birlikte örtülerinden kurtulmasını beklediğimiz önemli modellerden birisi de 2019 Volkswagen Passat olacak. Geçtiğimiz günlerde resmi kaynaklar üzerinden ilk render görselleri paylaşılan otomobille ilgili dış basında da hareketli bir süreç söz konusu. Elde edeceği yeniliklerle elini ne denli güçlendireceği merak edilen Passat için devrimsel olarak nitelendirebileceğimiz bir değişimden ziyade işlevsel yeniliklere yönelim gösterildiğine dair beklenti yaratılmaya çalışılıyor. Dış bölümünde ne gibi bir operasyona uğrayacağını hissettirmeye başlayan Passat’dan gelen yeni bilgiler, kokpit bölümündeki değişiklikler konusunda da çizgileri oturtmaya başlıyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kokpitteki odak noktaları

Dış bölümde makyaj niteliğinde değişimler elde edecek olan Passat ilesinin kapılarını açıp içeriye girdiğimizde, deneyime doğrudan etki edecek parçaların elden geçeceğine dair bilgiler söz konusu. Konsolunun merkezinde görev yapacak multimedya ekranında büyük çapta gerçekleşmesi beklenen ve internet bağlantısının da maddeler arasında yer aldığı bu dokunuşlardan direksiyon da nasibini alacak gibi görünüyor. Direksiyon arkasında yer alacak dijital ekran ise, Touareg’den de gördüğümüz son teknoloji desteklerin harmanlanmasıyla oluşumunu tamamlayacak. Söz konusu deneyim olduğunda yeni Passat’ın elini en çok güçlendirecek noktalardan birisinin de kaput altında olduğunu önceki değerlendirmemizde sizlerle paylaşmıştık. Burada işin içerisine dahil olacak hibrit teknolojisi 50 kilometreye kadar saf elektrik sürüşü kullanıcılara sunabilecek nitelikte olacak. Markasın en çok satan modellerinden birisi olan Passat’ın elde edeceği yeniliklerle bu başarısını sürdürüp sürdürmeyeceğini önümüzdeki süreçte net bir şekilde göreceğiz. Gelişmeler LOG.com.tr’de olacak.

İlginizi çekebilir

Volkswagen T-Cross