reklamı kapat

POPÜLER

2020 Audi SQ7

2020 Audi SQ7 güncellenen tasarımıyla tanıtıldı

Yeni jenerasyon karakterin yansıtılması sürecine dahil edilmiş şekilde karşımıza çıkan 2020 Audi SQ7, değişmeyen performans dinamikleriyle yola devam edecek.

Geride bıraktığımız haziran ayı içerisinde standart versiyonu üzerinden gelen değişim rüzgarı şimdi de performans çıtasına değiyor. 2020 Audi SQ7, satışa sunulduğu yaklaşık 2,5 yıldan beridir elde ettiği ilk değişimle birlikte tasarım karakteriyle hissedilir değişimleri beraberinde getiriyor. Standart versiyonda yapılan ve markanın yeni nesil dilinin entegre edildiği yapıyı b birebir şekilde üzerinde taşıyan araç, S logosunun getirisi olan sportif nitelikleriyle bu değişimi taçlandırıyor. Kaputun altında yer alan makinede ise ciddi sayılabilecek bir değişimin yapılmamış olması bu noktada belki biraz hayal kırıklığı yaratabilecek tek seçenek.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Audi SQ7 teknik özellikleri

Aracın tasarım noktasın yapılan değişimler ana hatların tamamına işlenmiş durumda. Yeni ışıklandırma grubu, ızgara tasarımı, hava girişleri, krom parçalar ve arka LED stopların güzel bir uyum sergilediğini söylemek mümkün. Difüzöre entegre olan egzoz çıkılarıysa performans dinamiklerinin en iyi yansıtan parçalar arasında olacak. Kokpit bölümü ise en ufaktan en büyüğe kadar uzanan yapıtının parçalarını barındırıyor. Dijital sürücü ekranının yanında multimedya ekran ve klima kumanlarını da ekranlar üzerinden kumanda etmek mümkün. SQ7’nin son olarak teknik verilerine baktığımızda 4.0 litrelik twin-turbo destekli motorun temeli oluşturmaya devam ettiğini görüyoruz. Burada herhangi bir değişime gitmeyen mühendisler 435 PS güç ve 900 Nm torkla yola devam ediyor. Araç bu makine ile 0’dan 100’e hızlanmasını 4,8 saniyede tamamlarken maksimumda 250 km/s hıza erişebiliyor. Standart olarak dört tekerlekten çekişli altyapıyla gelen SQ7, Almanya’da 94.900 eurodan başlayan fiyatlarla alıcı bulacak.

İlginizi çekebilir

402 kilometrelik menziliyle markasının ilk seri üretim elektriklisi; Audi e-tron