reklamı kapat

POPÜLER

BMW 2 Serisi Gran Coupe

2020 BMW 2 Serisi Gran Coupe performans M paket donanımlarıyla çok daha ateşli

2020 BMW 2 Serisi Gran Coupe tanıtımının hemen ardından en önemli performans opsiyonu olarak listeye giren M paket, bildiğimiz standartları ailenin yeni üyesine getiriyor.

X2 örneğinde olduğu gibi markasının ürün gamına ilk kez eklenen isimlerden birisi olarak geride bıraktığımız gün tanıtılan 2020 BMW 2 Serisi Gran Coupe, beraberinde yepyeni bir rekabeti de getirdi. Mercedes CLA karşısında ciddi bir rakip olma parolasıyla tanıtılan ailenin bu yeni ismi, özellikle giriş seviyesinde sunduğu standart donanımlarıyla dikkat çekiyor. CLA’nın ikinci jenerasyonuyla sınıf atladığı tasarım kısmı ise ağırlıklı olarak kullanıcı zevkine göre paydaya bölünecek gibi. BMW, yeni modelinin tanıtımının hemen ardından potansiyel alıcıların dikkatini daha da çekmek amacıyla stratejik bir hamle daha gerçekleştirdi. Standart versiyonların ardından araca dahil edilebilecek M donanımlarını da beğeniye sunan markanın, karakterin ileriye taşınması konusunda önemli ipuçları verdiğini görebiliyoruz.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 BMW 2 Serisi Gran Coupe için M paket donanım detayları

Gösterimi ailenin en performanslı versiyonu olarak satışa sunulacak M235i üzerinde yapılan parçaların görünüme kuşkusuz etkisi söz konusu. Listeye baktığımızda; ebatları 18 ile 19 inç aralığında değişen özel tasarım jant seti, siyah öp lip, karbon fiber ayna kaplamaları, paslanmaz çelikten egzoz sistemi ve çıta tipi spoiler gibi parçaların dış tarafta fark yarattığını görüyoruz. Burada paketle birlikle gelen güçlendirilmiş fren kaliperleri ve diskleri de işin görünümün de ötesinde değişimler hissettireceğinin bir kanıtı olacak. Kokpite geldiğimizde ise bizce sürücülerin en çok hoşuna gidecek nokta olan M Performance direksiyonu karşımıza çıkıyor. Alcantara ile kaplı olan ve içerisinde karbon fiber bölümlerin de bulunduğu bu parçanın kalitesini F1 tipi vites kulakçıklarında da görmek mümkün. Paketin tüm detaylarını ve fiyatını önümüzdeki günlerde açıklayacak olan BMW’nin sipariş süreci de benzer aralıkta netlik kazanacak.

İlgili video

2020 BMW 2 Serisi Gran Coupe