reklamı kapat

POPÜLER

BMW
BMW

2020 BMW M3 ve M4 hakkında önemli detaylar

 - Güncelleme: 19 Ocak 2019 15:41

Car Dergisi yeniden tasarlanan M3 ve M4’ün yolda olduğunu paylaştı. Bu yılki Frankfurt Otomobil Fuarı’nda lanse edilmesini beklediğimiz BMW M3 ve BMW M4’ü sizler kadar biz de merakla bekliyoruz.  Otomobillerin ne zaman görücüye çıkacağının yanında aktarma organlarıyla ilgili detaylar açığa çıkmış durumda.

Rapora göre, hem BMW M3 hem de BMW M4 arkadan çekişli ya da dört tekerlekten çekişli olacak.  Motor ve şanzımana gelince yeni modellerde revize edilmiş 478 beygir güç üreten sekiz ileri otomatik şanzıman sistemi yer alacak. Manuel şanzıman isteyen birçok M meraklısı için BMW’nin M3 ve M4 “Pure” modellerini sunduğu söyleniyor. Bu modellerde sadece manuel şanzıman olacağı konuşuluyor. 3 Serisi’nin yeniden tasarlanmasıyla ağırlık miktarı düşmüştü. M modellerinin ağırlığında da hafifletme yapılmıştı. BMW’nin yeni M3 ve M4’te de daha hafif bir gövde yapısını tercih etmesi bekleniyor. Yeni M3 ve M4 modelleriyle ilgili bilgiler geldiğinde sizlerle paylaşacağız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BMW 7 Serisi ile iddialı geliyor

BMW kısa bir süre önce gerçekleşen Detroit Otomobil Fuarı’da yeni 7 Serisi tanıtarak otomobil tutkunlarını memnun etmişti.  Lüksün zirvesi olarak tanımlanan sedan otomobil yenilenen stili, yeni teknolojileri ve gelişmiş bir hibrit model dahil olmak üzere kapsamlı değişiklikleriyle dikkat çekiyor. BMW’nin amiral gemisi sedanının her zamankinden daha şık görünmesini sağlamak için ön tamponunda, kaputta, farlarda, ön çamurluklarda ve arka lambalarda değişiklikler yaptığı belirtiliyor. Yeni BMW 7 Serisi ile ilgili tüm detaylara buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İlgili video

Yeni BMW 7 Serisi’nin tanıtım videosu