reklamı kapat

POPÜLER

2020 Game Developers Conference koronavirüs

2020 Game Developers Conference için kötü haber geldi!

2020 Game Developers Conference ya da kısa adıyla GDC 2020 için beklenen kötü haber geldi. Koronavirüsü bir etkinliği daha iptal ettirdi.

Ölümlerin ve toplam vaka sayısının sürekli olarak arttığı Covid-19 koronavirüsü nedeniyle mart başında yapılacak oyun odaklı 2020 Game Developers Conference etkinliği de iptal edildi. Aslında bu çok da sürpriz olmadı. Çünkü yaşanan tehlikeli durum nedeniyle Facebook, Sony, Microsoft ve Amazon gibi devler zaten hali hazırda GDC 2020‘den çekilme kararı almıştı. Bu arada verilen iptal kararı büyük etkinliğin 2020’de olmayacağı anlamına gelmiyor. Organizatörler GDC 2020′yi yaz aylarında yapmayı planladıklarını aktarıyor. O döneme kadar Covid-19 koronavirüsü tehditinin azalıp azalmayacağını ise elbette kimse bilmiyor. Çünkü durum genel olarak iyiye değil kötüye gidiyor. Sadece Çin değil, şu an Avrupa ve ABD merkezli vakaların da sayısı gittikçe artıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Game Developers Conference yanında Covid-19 koronavirüsü başka hangi büyük etkinlikleri iptal ettirdi?

Sosyal medya devi Facebook, kısa süre önce F8 Geliştiriciler Konferansı’nın global geliştiricilerin bir araya geleceği en önemli bölümlerini iptal etti. Bunun yerine firma yerel olarak bazı etkinliklerin yapılacağını ve internet üstünden yayınlar üzerinde yeniliklerin tanıtılacağı aktarılıyor. Bundan önce dünyanın en büyük mobil teknoloji fuarı MWC 2020 iptal edilmiş, en büyük otomobil etkinliklerinden 2020 Cenevre Otomobil Fuarı da maalesef koronavirüsü kurbanı olmuştu.

İlginizi Çekebilir

Geleceğin akıllı telefonu Vivo Apex 2020