reklamı kapat

POPÜLER

2020 Land Rover Defender

2020 Land Rover Defender bu kez LEGO kitiyle yüzünü gösteriyor

Gerçek dünyada olduğu gibi küçük ölçekler aleminde de adından söz ettirecek 2020 Land Rover Defender, LEGO setinde aktif parçalarla geliyor.

2020 Land Rover Defender ismini proje sürecinden itibaren ayrı bir özenle takip ettiğimiz süreç için artık son dönemeçlerdeyiz. Çinli otomobil üreticilerinin tasarım detaylarını kelimenin tam anlamıyla çalamaması adına ayrı bir özen ve gizlilikle yürütülen geliştirme aşamalarının bugüne kadar başarılı şekilde geldiğini de söyleyebiliriz. Bir süredir resmi kaynaklar üzerinden kamuflajlı olarak paylaşımları yapılan yeni jenerasyon için LEGO kiti üzerinden ortaya çıkan detaylar ise, gerçek bir otomobilin oyuncaktan ilk çizgilerini belli ettiği nadir örneklerden olacak gibi görünüyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Land Rover Defender için masada görünenler

LEGO’nun daha çok büyüklerin ilgisini çeken Technic serisi içerisinde geliştirdiği Defender seti de aslında kendi içerisinde ayrı bir sızıntı niteliği taşıyor. Dış basında da büyük oranda kendisine yer bulan pakette meraklılarını 2.573 parçanın beklediğini detaylar arasında görmek mümkün. Tabi ki oyuncağından önce gerçeğinin tanıtılması gerektiği gerçeği de önümüzde duruyor. Şu aşamada eylül ayı gibi tanıtılmasını beklediğimiz Defender’ın LEGO setini de ekim gibi resmi olarak karşımızda görmeyi bekliyoruz. Beraberinde aktif direksiyon mekanizması ve diferansiyel kilidi gibi çalışan bölümleri de getirecek olan bu özel setin meraklıları tarafından büyük ilgi görmesi bekleniyor. Yeni jenerasyon Land Rover ile ilgili gelişmeler LOG.com.tr’de olmaya devam edecek.

İlgili video

Mercedes G-Serisi Traxxas