reklamı kapat

POPÜLER

2020 Land Rover Defender Pickup

2020 Land Rover Defender Pickup projesi gerçek olacak mı?

2020 Land Rover Defender Pickup için fuar sonrasında kaynaklara yansıyan ilk detaylar, meraklılarını pek de mutlu etmeyecek cinsten.

Uzun süredir devam eden bekleyişi Frankfurt Otomobil Fuarı ile sona erdiren 2020 Land Rover Defender, arkasında bıraktığı genetikle şüphesiz büyük bir beklentiyi de beraberinde getirdi. Tasarım noktasında meraklılarının büyük bir bölümünden olumlu geri dönüş almayı başaran yeni jenerasyon, bazılarının perspektifinde ise “daha iyi olabilirdi” fikrini oluşturdu. Özellikle eski jenerasyonlarına oranla daha oval çizgilere sahip olmasından ötürü eleştirilen yeni Defender, farklı gövde tipleri ile kullanıcılarla buluşmaya devam edecek. Kısa ve uzun şasi üzerine şekillenen bu seçenekler içinse en merak edilenlerden birisi de pickup olmuştu. Özellikle Jeep Wrangler’ın Gladiator adıyla geçirdiği değişimle birlikte artan bu beklentiler görünüşe göre olumlu yönde ilerlemeyecek.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Land Rover Defender Pickup

90, 110 ve 130 olmak üzere üç farklı tiple satışa sunulacak olan yeni jenerasyonla ilgili kaynaklara yansıyan pickup gelişmeleri, çift kabin seçeneği için olumsuza işaret ediyor. Avustralya merkezli Carsales tarafından gündeme taşınan detaylarda, marka içerisinden alınan bilgiler doğrultusunda pickup projesinin düşünülmediğini görüyoruz. Marka içerisinde, halihazırdaki gövde tiplerinin pickup kullanıcılarına da hitap edeceğine dair bir görüşün olduğu da açıklamalar arasında dikkat çeken noktalar arasında. Lakin yine de tüm parçaların bir araya getirilip satış sürecinin başlamasıyla birlikte sürprizlere açık olmanın da gerekliliğini belirtmeden edemiyoruz. Süreç içerisinde pek çok kez karşımıza çıkan değişmiş strateji örnekleri, Defender pickup projesi için de tekrarlanabilir. Siz de düşüncelerinizi bizimle yorum olarak paylaşabilirsiniz.