reklamı kapat

POPÜLER

2020 Land Rover Defender

2020 Land Rover Defender’dan kendi gününde kışkırtan fotoğraflar [Galeri]

Dünya Land Rover günü kapsamında detaylarını görmeye devam ettiğimiz 2020 Land Rover Defender için geri sayımda artık sona yaklaşıyoruz.

Geçtiğimiz hafta içerisinde kendisinden uzun süredir beklediğimiz teknik detaylarından birazını daha serbest bırakan 2020 Land Rover Defender, kamuflajlı olsa da artık fotoğraf konusunda da daha cömert. Mühendislerin dünyanın en zorlu bölge şartlarında gerçekleştirdiği testler, yeni jenerasyonun gerçek bir Land Rover olması konusunda şüphe bırakmaması açısından fazlasıyla önemli. Halihazırda tamamlanan testlerle birlikte 1,2 milyon kilometreyi geride bırakan Defender, Dünya Land Rover gününe özel yeni pozlarıyla karşımızda çıkıyor. Her yıl 30 Nisan‘da kutlanan bu sembolik gün, 1948 yılındaki orijinal modele selam gönderir niteliğinde.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Masada görünenler

Fotoğraflara dalmadan önce Land Rover’ın yeni jenerasyonu test ettiği koşulları ufak rakamlar eşliğinde anımsamakta fayda var. Dünya genelindeki farklı bölgeleri tercih eden mühendisler performans testi için Nürburgring, off-road’ın kum kısmını test etmek içinse Dubai’yi tercih ettiğini görüyoruz. -40 derecelik dondurucu soğuk koşullarının da üzerinden gelmeyi başaran Defender, Amerika’daki Rocky Dağları’nı da es geçmiş değil. Üretim süreci Slovakya’daki tesislerde gerçekleştirilecek olan yeni jenerasyonun tanıtım etkinliği ise Frankfurt Otomobil Fuarı kapsamında önümüzdeki eylül ayında organize edilecek. Kaputun altında yatacak hibrit teknolojiye de bu noktada hazırlanmakta fayda var.

İlgili video

Land Rover Defender projesi