reklamı kapat

POPÜLER

2020 Land Rover Defender

2020 Land Rover Defender tasarımı için ilk bakış niteliği taşıyan sızıntı

Sosyal medya üzerinden servis edildikten sonra dış basının gündemi yerleşen 2020 Land Rover Defender sızıntısıyla, dış tasarım büyük oranda netleşiyor.

Geride bıraktığımız her gün 2020 Land Rover Defender cephesinden yeni detaylar alma sürecimiz devam ediyor. Kısa süre önce LEGO kiti üzerinden sızan parçalarıyla değerlendirmesini yaptığımız modelin tasarımıyla ilgili en net görsel ise şu anda elimizde bulunuyor. Twitter‘da yer alan bir hesap tarafından servis edilen tek karelik fotoğrafta dijital sürücü ekranıyla karşımıza çıkan Defender, buradaki görseliyle tasarımıyla ilgili de net mesajlar veriyor. Özellikle bir önceki jenerasyonu düşündüğümüzde bizi çok daha modern ve ilerici bir tasarımın beklediğini de çok rahat bir şekilde dile getirebiliriz.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Land Rover Defender karakteri devam ettirecek

Ailenin diğer üyelerinden de anımsadığımız MLA platformunun geliştirilmiş bir versiyonu üzerine kurulan Defender, sürüş konusunda büyük bir beklentiye sahip. Tabi ki söz konusun böylesine ikonik bir isim olunca tasarım konusu da gerek marka gerekse kullanıcı cephesi için önemli. Sürücü ekranından çizgilerini görmeye başladığımız tasarımda aracın karakteristik farklarını da görebiliyoruz. Özellik camların nispeten daha ufak olduğu bu noktada çok net bir şekilde görülebiliyor. LED teknolojisiyle gelecek olan ışıklandırma grubu ise eski versiyona oranla daha oval hatlar üzerine şekillenecek gibi görünüyor. Motor konusu da henüz masada görünmeyen Defender’ın Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıtılması bekleniyor.