reklamı kapat

POPÜLER

MINI Countryman

MINI Countryman

MINI Countryman

2020 MINI Countryman ve sunduğu tüm yenilikler

Yeni BMW 5 Serisi ve 6 Serisi Gran Turismo modellerinin ardından BMW Grubu 2020 MINI Countryman modelini resmen duyurdu. Dış tasarımında çok fazla bir yeniliğin görülmediği otomobil standart LED farlar ve sis farları ile çevrili yeni bir radyatör ızgarasıyla geliyor.

LED arka lambaların artık standart sunulduğu modelde yeni jant tasarımları da göze çarpıyor. Kapı kolları ve bagajdaki rozetler de değiştirilmiş durumda. 17 inç jantların da standart sunulduğu modelde 19 inçlik jantlar opsiyonel sunuluyor. MINI bunun haricinde Beyaz Gümüş metalik ve Sage Green metalik boya seçeneklerini de ekliyor. Kaputun altında, 3 silindirli, 4 silindirli ve hibrit dahil olmak üzere çeşitli güç aktarma organları kullanıcılara sunuluyor. Hem önden çekiş hem de dört tekerden çekiş seçenekleri de yer alıyor. 134 beygir güç sunan model 9,3 saniyede saatte 100 kilometre hıza ulaşabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Cooper S Countryman modelinde ise 189 beygirlik bir motor bulunuyor. Bu motor sayesinde otomobil saatte 100 kilometre hıza 7,2 saniyede çıkıyor. Cooper SE Countryman ALL4 ise 224 beygirlik motoruyla 6,5 saniyede saatte 100 kilometre hıza ulaşıyor. JCW Countryman ALL4 ise 301 beygirlik motoruyla dikkat çekiyor. 4,9 saniyede saatte 100 kilometre hıza ulaşan otomobil saatte maksimum 240 kilometre hız sunuyor.

Yeni MINI Countryman ne zaman satışa sunulacak?

MINI Cooper Countryman ALL4, Cooper S Countryman ALL4 ve MINI John Cooper Works Countryman ALL4 modellerinde 8 vitesli şanzıman, Cooper SE Countryman ALL4’te ise 6 vitesli şanzıman kullanılıyor. Önden çekişli Cooper Countryman ve Cooper S Countryman’da ise 7 vitesli çift kavramalı şanzıman (DCT) bulunuyor. Bu yılın yaz aylarında satışa sunulması beklenen otomobillerin satış fiyatları ise henüz açıklanmadı.

İlginizi çekebilir

BMW 2 Serisi Gran Coupe