reklamı kapat

POPÜLER

2020 Nissan Navara N-Guard

2020 Nissan Navara N-Guard tanıtıldı; işte değişimle birlikte gelenler

 - Güncelleme: 18 Şubat 2020 22:22

Sunduğu standart donanımlarıyla ailenin zirvesinde yola devam edecek 2020 Nissan Navara N-Guard, deneyim noktasında ileriye taşınmış durumda.

Yeni yılın ilk günlerinde N-Tech adını verdiği sınırlı üretim rozetini Micra, Qashqai, ve X-Trail üzerinden karşımıza çıkaran Nissan, bu kez ödüllü pickup modeli üzerinden karşımıza çıkıyor. Avrupa pazarında sunulacak 2020 Nissan Navara N-Guard için resmi kaynaklarından ilk duyuruya yapan marka, bu sayede ailenin en üst noktasında dokunmuş oluyor. Kullanıcı deneyimini premium odak üzerine şekillendirecek farklılıklarıyla öne çıkan N-Guard paketi, yeni model yılıyla birlikte siyah, gri ve beyaz dışında mavi renk seçeneğiyle de satın alınabiliyor. Pek çok desteği ve ve donanımı standart olarak sunacak olan modelin motor bölümünde ise herhangi bir değişiklik yapılmış değil.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Nissan Navara N-Guard öne çıkan özellikleri

Modelle ilgili öne çıkan detaylar ağırlıklı olarak kokpit üzerinden kendisini hissettiriyor. Otonom acil frenleme, yokuş destek sistemi, 360 derece görüş desteği, 8 inçlik multimedya ekran ve şerit takip uyarıları gibi elektronik asistanların tamamı N-Guard paketiyle standart olarak sunuluyor. İçerideki malzeme kalitesi ise deri koltuk döşemeler başta olmak üzere açılır tavan ve konsoldaki dokunuşlarla kolaylıkla hissedilebilecek. Motor bölümünde geldiğimizde ise bizleri 2,3 litrelik turbo dizel makine karşılıyor. 190 PS güç ve 450 Nm tork üreten bu motor 6 kademeli manuel veya 7 kademeli otomatik şanzımanla kombin edilebiliyor. Burada bilinmesi gereken önemli şey ise ise her iki vites seçeneğinde de 4×4 sisteminin standart olarak sunulması. 3,5 tona kadar çekiş ve 1,100 tona kadar yük taşıma desteği sunabilen Navara N-Guard’ın fren sistemi ve süspansiyonları da elden geçirilen parçalar arasında. Üretim süreci bu ay içerisinde başlayacak olan modelin ilk teslimatları kademeli olarak mart ayından itibaren başlayacak.

İlginizi çekebilir

Genesis GV80 tanıtıldı; işte fark yaratan parçalar