reklamı kapat

POPÜLER

2020 Opel Corsa

2020 Opel Corsa resmi tanıtım öncesi detaylı sızıntılarıyla karşımızda

Yeni jenerasyonuyla uzun süredir gündemi meşgul eden 2020 Opel Corsa, ortaya çıkan görüntüleriyle birlikte beklentileri karşılayacak gibi görünüyor.

Skoda Superb ile birlikte tanıtılması için geri sayım süreci için son düzlüğün koşulduğu bir diğer isim de 2020 Opel Corsa. Prototip versiyonundan itibaren gelişme sürecini takip ettiğimiz yeni jenerasyon, PSA müdahalesiyle birlikte yepyeni bir dokunuşa büründü. İlk resmi gösterimi Frankfurt Otomobil Fuarı‘nda yapılacak olan modelle ilgili ortaya çıkan sızıntılarsa resmi tanıtımı aratmayacak nitelikte. Fransa merkezli olarak basına yansıyan fotoğraflar, kardeş 208 altyapısı üzerine Astra karakterine bütünmüş bir Corsa’nın bizi beklediğini gösteriyor. Bu da halihazırda satışta olan ve uzun süredir belirli çizgilerde devam eden tasarım dilinin tamamen ortadan kalktığı anlamına geliyor elbette.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Opel Corsa için ilk detaylar

Tasarımla ilgili elden geçirilen bölümlerle birlikte donanımlar ve versiyonlar üzerine de konuşma imkanına erişiyoruz. Işıklandırma grubu, jantlar ve ızgaranın ana hatları oluşturduğunu düşündüğümüzde, gövde renginden ayrı olarak seçilebilen tavanın B segmentteki ürün çeşitliliği için doğru bir karar olduğunu söyleyebiliriz. Kokpit bölümüne geçtiğimizde de bizleri günümüzden oldukça farklı hatlar karşımıza çıkıyor. PSA grubunda kullanılan vites topuzunun yanında; direksiyon simidi, multimedya ekran ve dijital sürücü ekranının günümüz standartlarını karşılamasını bekliyoruz. Fotoğraflarda yine 208’de olduğu gibi Corsa’nın da elektrikli versiyonunu da görüyor olmamız, kullanıcılar için güzel bir gelişme. Yerini aldığı jenerasyondan 108 kilo daha hafif, 40 milimetre daha uzun olacağı söylenen 2020 Opel Corsa, aks mesafesinde artışıyla da birlikte 310 litreye yaklaşan bagaj hacmi vadedecek gibi görünüyor. Gelişmeleri LOG.com.tr üzerinden takip edebilirsiniz.

İlgili video

Peugeot 208