reklamı kapat

POPÜLER

2020 SEAT Leon

2020 SEAT Leon için tasarımdan detaylar veren yeni paylaşım

Resmi tanıtımı için önümüzde yaklaşık iki haftalık zaman dilimi kalan 2020 SEAT Leon, yeni paylaşımla birlikte nabız yükseltmeye devam ediyor.

2020 SEAT Leon, gerek prototip modelleri gerekse resmi kaynaklardan gelen ipuçlarıyla yavaş yavaş gündemdeki yükselişini sürdürüyor. Son dönemlerde markasının gerçekleştirdiği çıkışı zirveye taşıma noktasında oldukça önemli olan model için artık önümüzde çok da zaman kalmadı. 28 Ocak‘ta düzenlenecek olan tanıtım etkinliğiyle birlikte karşımıza çıkarılacak olan otomobilden gelen yeni parça ise, arka tasarımla birlikte Leon yazısındaki font değişimini de net şekilde gösteriyor. FR versiyonu üzerinden gelen bu paylaşım, dördüncü jenerasyonuyla karşımıza çıkacak olan otomobilin rakipleri karşısında hiç olmadığı kadar modern bir yapıya sahip olacağını da hissettirmeye başladı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 SEAT Leon tasarım olarak ailenin zirvesine oynayabilir

Geçtiğimiz süreçte gönderilen iki parçalık ipucunun ardından arka bölümün başka bir açıdan ele alabileceğimiz yeni paylaşım, Leon’un oval çizgilerini artık daha net anlamamıza yardımcı oluyor. Buradaki stop tasarımının doğrusal bir çizgi şeklinde ortada birleştiriliyor olması, Golf başta olmak üzere diğer pek çok rakibine göre Leon’u biraz daha estetik yapacak gibi. SEAT’ın Leon’u el yazısını andıran bir fontla arkaya entegre etmesi de yine genel karakteri tamamlayabilecek ince dokunuşlardan olacak. MQB platformunun son nesli üzerine geliştirilen otomobilin motor seçenekleri ise her zaman olduğu gibi Golf ile benzer nitelikte karşımıza çıkacak. Giriş seviyesinde 1.0 litrelik üç silindir de buna dahil. Kısa süre içerisinde daha da netleşecek olan süreci LOG.com.tr üzerinden takip edebilirsiniz.

İlgili video

Tarraco