reklamı kapat

POPÜLER

2020 Seat Leon

2020 SEAT Leon resmi tanıtım öncesinde detaylı şekilde sızdı

Tanıtımı için önümüzde sayılı saatler kalan 2020 SEAT Leon, etkinliğinden önce gelen detaylı sızıntısıyla tüm değişimini ortaya koyuyor.

Bir süredir ipucu niteliğindeki detayları üzerinden geri sayımına devam ettiğimiz 2020 SEAT Leon için artık son düzlükteyiz. Yarın düzenlenecek olan tanıtım etkinliğiyle tüm dünyanın karşısına çıkarılacak olan model, prototip versiyonuyla ilgili detayları da üst üste koyduğumuzda kendisini belli etmeye başladı denebilir. Tanıtım öncesinde resmi kaynaklardan beklediğimiz detaylar öncesinde ise dış basına yansıyan sızıntı bir anda gündeme oturdu. Ortaya çıkan görüntülerinde kendisinden beklediğimiz ve markanın güncel kimliğini yansıtan çizgileriyle karşımıza çıkan dördüncü jenerasyon Leon kaputunun altında da önemli yeniliklerle gelecek.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 SEAT Leon hibrit dinamiklerine merhaba diyecek

Yeni nesil Golf ile aynı altyapı üzerine geliştirilen Leon, aslında daha önce diğer üyelerden de gördüğümüz bir senaryo üzerine kurulu. İçerisinde hibrit seçeneklerin de olduğu motor dinamikleri üzerine yoğunlaşacağımız bu yenilikler, kullanıcılara daha modern bir tasarım formülüyle sunulacak. Nitekim yeni Golf‘ün tasarım noktasında yoğun bir eleştiri aldığını düşündüğümüzde, Leon cephesinin elini bu noktada daha güçlü tutması da beklentiler arasında. Kısa süre içerisinde daha net parçalar üzerinden değerlendireceğimiz modelle ilgili gelişmeler LOG.com.tr’de olacak.

İlginizi çekebilir

SEAT Tarraco