reklamı kapat

POPÜLER

2020 SEAT Leon

2020 Seat Leon yeni fotoğraf sızıntısı üzerinden tartışmaların odağında

Bugün düzenlenece etkinlikle birlikte karşımıza çıkarılacak olan 2020 SEAT Leon, sızıntı görselleriyle şimdiden gündem yaratmaya başladı.

2020 SEAT Leon için uzun süredir devam eden bekleyişimiz bu akşam son bulacak. Hazırlıklarında son aşamalara gelinen tanıtım etkinliğiyle birlikte örtülerinden kurtulacak olan dördüncü jenerasyonla ilgili bu zamana kadar ortaya çıkan hemen her noktayı birlikte değerlendirme fırsatına eriştik. Kısa süre önce fabrikada çekildiği söylenen sızıntı görselleri üzerinden de tasarım çizgilerini ilk kez bu kadar net görmeye başladığımız otomobille ilgili bugün bir kare daha farklı kaynaklarda karşımıza çıktı. Dünya gündeminde de kendisine yer bulan yeni Leon’un sızıntılarıyla birlikte ise Türkiye’deki kullanıcıların yorum ve tartışmaları kaynamaya şimdiden başladı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 SEAT Leon tasarımına Egea benzetmesi

Aslında fotoğrafların ortaya çıktığı ilk anda sizlerle paylaştığımız haberde, tasarım noktasının bizleri çok da şaşırtmadığının altını çizmiştik. Tarraco başta olmak üzere bundan sonra gelecek Cupra Formentor gibi modellerde de karşımıza çıkacak olan markanın yeni karakteri Leon’da da net şekinde kendisini gösteriyor. Bu noktada Türkiye’deki takipçilerin yorumları ise, yeni neslin Fiat Egea ile olan benzerliği üzerine kurulu. Sosyal medyada bir hayli hararetli tartışmalara sahne olan Cupra, bizlere yeni BMW 3 Serisi’nin Peugeot’ya olan benzerliği tartışmalarını da anımsatmadı değil. Resmi tanıtımın gerçekleşmesiyle birlikte ortaya çıkacak üst paketleri bu tartışmayı soğutmasını bekliyoruz. Siz de bize sosyal medya üzerinden düşüncelerinizi iletebilirsiniz.

İlginizi çekebilir

SEAT Tarraco