reklamı kapat

POPÜLER

2022 Skoda Octavia

2020 Skoda Octavia ailesine giriş seviyesi niteliğinde yeni motor seçeneği

1,4 litrelik hibritin yanına dahil edilecek mild-hybrid sistemli yeni versiyon, 2020 Skoda Octavia ürün gamında ilgi çekme potansiyeline sahip.

Üretildiği ilk dönemlerden itibaren markasının en çok tercih edilen otomobillerinden birisi olan Octavia, geçtiğimiz yıl yeni bir jenerasyona kavuştu. Yapılan değişiklikler ile dördüncü nesline kavuşturulan modelin, üretime girdiğinden beri farklı güç ve gövde versiyonlarıyla sürekli genişletildiğine de şahit olduk. Bu süreci devam ettiren Skoda, şimdi de Octavia e-Tec olarak adlandırılan modelde mild-hybrid dinamiklerini giriş seviyesinde kullanıcılarla buluşturuyor. 2020 Skoda Octavia ailesine dahil edilen motor, standart olarak yedi vitesli DSG otomatik şanzıman ile birlikte geliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Skoda Octavia e-Tec iki gövde tipiyle geliyor

Bu tarz kompakt motorlardan alıştığımız gibi üç silindirli yapıda olan motorun 110 PS’lik güç ürettiğini görüyoruz. 48V sistemiyle desteklenen bu ünitenin, elektrik desteğiyle kendi mekanik işleyişine önemli bir rahatlama olacak. Motorda değişken supap teknolojisinin kullanıldığını da belirtmeden geçmeyelim. İngiltere merkezli olarak pazara suulacak olan Octavia e-Tec, liftback ve estate gövde tiplerinin her ikisinde de tercih edilebilecek. Giriş seviyesi fiyatları ise sırasıyla 29.769 ve 31.037 dolar olarak değişiklik gösteriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR