reklamı kapat

POPÜLER

2020 Skoda Octavia

2020 Skoda Octavia için ilk resmi görseller paylaşıldı

Tanıtım süreciyle ilgili artık adımlarını daha net duymaya başlayacağımız 2020 Skoda Octavia, değişen tasarım dinamiklerinin ilk ipuçlarıyla karşımızda.

Geçtiğimiz hafta içerisinde Rusya ve Çin gibi pazarlarda satışlarına devam edeceği yeni Rapid‘in ilk resmi detaylarını paylaşan Skoda cephesinden asıl beklenen hamle ise bugün geldi. Bir süredir kamuflajlı olarak kameralara yakalanan parçaları üzerinden değerlendirmelerin yapıldığı 2020 Skoda Octavia için bugünden itibaren resmi ipucu süreci başlıyor. İlk olarak Rapid’de olduğu gibi tasarım çizimleri paylaşılan yeni jenerasyonun karakter noktasında çok daha ilgi çekici hale getirildiğini görebiliyoruz. Uzun yıllardır sakin aile otomobili kimliği taşlıyan Octavia’yı artık daha sportif dinamikler bekliyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Skoda Octavia üzerindeki beklentiler

Ön ve arka tasarım hatlarının ana dinamiklerini ortaya koyan render görsellerinde dikkat çeken birkaç temel nokta olduğunu söylemek mümkün. Ön bölümde özellikle ışıklandırma grubuna çok iyi çalışan Skoda tasarımcıları, günümüz jenerasyonu tamamen geride bırakmayı tercih ediyor. İki parçalı LED farların en büyük destekçisi ise uzatılan kaput ve yeni tampon gibi parçalar olacak. Arka tarafta ise Octavia’nın, büyük abisi Superb ile olan benzerliği dikkatlerden kaçmıyor. MQB platformu üzerine geliştirilecek olan yeni Octavia’nın motor seçenekleri kısmında da hibrit opsiyonun ön planda olmasını bekliyoruz. 11 Kasım’da düzenlenecek etkinlikle tanıtılacak olan modelle ilgili tüm gelişmeler LOG.com.tr’de olacak.

İlginizi çekebilir

Skoda imzalı dijital asistan Laura tanıtıldı