reklamı kapat

POPÜLER

2020 Skoda Octavia
Skoda Octavia

2020 Skoda Octavia RS için tanıtımı aratmayan konsept tasarım

Önümüzdeki üç aylık dönem içerisinde tanıtılmasını beklediğimiz 2020 Skoda Octavia RS, sanal tasarım üzerinden potansiyelini ortaya koyuyor.

Tanıtımının üzerinden geçen zaman dilimine rağmen hala gündemden düşmeyen 2020 Skoda Octavia, şimdiden kullanıcıların merak odağında. Türkiye için de önemli araçlardan birisi olan ailenin en üst noktasındaki seçenek içinse beklentiler devam ediyor. Özellikle yeni jenerasyonun geldiği tasarım noktasıyla çok daha etkileyici bir karakter ortaya koyacak olan RS versiyonu için geri sayım söz konusu. 2020 içerisinde tanıtılması kısa süre önce resmileşen modelle ilgili henüz somut bir detay olmazken, bağımsız tasarımcılar yine bizim için nitelikli işler ortaya koymaya devam ediyor.

Skoda Octavia

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Skoda Octavia RS kısa süre içerisinde sahnede olacak

Kısa süre önce 2020 Volkswagen Caddy için geliştirdiği başarılı çalışma üzerinden karşımıza çıkan Kolesa, yeni Octavia RS projesinde de imzayı atıyor. Temel olarak bu zamana kadar gördüğümüz RS dinamiklerinin yeni jenerasyona başarılı şekilde aktarılmasından oluşan bir yapıdan bahsetmek mümkün. Skoda ile özdeşleşen 19 inçlik jant seti de bunlar arasında üst sırada. Buun dışında gövde panelleri ve ızgara üzerindeki tüm değişimler, yeni Octavia’nın fabrika çıkış RS’inde de göreceğimiz bölümlerden oluşuyor. Mart ayında kapılarını açacak olan Cenevre Otomobil Fuarı’nda sergilenmesi beklenen otomobilin, satış ve teslimat süreci de tanıtımla birlikte netlik kazanacak gibi.

İlgili video

Octavia çarpışma testi