reklamı kapat

POPÜLER

2020 Skoda Octavia RS
Skoda

2020 Skoda Octavia RS için gerçeği aratmayacak tasarım çalışması

2020 Skoda Octavia RS için elektronik ortamda gerçekleştirilen tasarım çalışması, seri üretim hakkında akılda kalıcı beklentiler yaratıyor.

Prag‘da düzenlenen özel etkinliği üzerinden kendisiyle tanıştığımız 2020 Skoda Octavia, gele çaptaki kullanıcı yorumlarında olumlu bir ivme yakalamayı başardı. Gerek tasarımı gerekse elde ettiği yeni teknolojileriyle ilk bakışta tam not alan modelle ilgiliyse artık önümüzde asfalta iniş sürecini beklemek var. Etkinliğinde liftback ve combi versiyonları üzerinden karşımıza çıkarılan yeni jenerasyonla ilgili önümüzdeki yıl da oldukça hareketli geçecek. Bunun en temel sebeplerinden biriyse şüphesiz ailenin en güçlüsü olacak RS versiyonu. Marka yetkililerinin 2020 içerisinde tanıtılacağını açıkladığı performans canavarı için bazı teknik verilerin beklentiler üzerinden şimdiden şekillendiğini söyleyebiliriz. İşin tasarım kısmı da bağımsız tasarımcılar tarafından yürütülenler üzerinden yürüyecek gibi görünüyor.

Skoda

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Skoda Octavia RS için beklentiler benzer çizgilerde

Yeni Octavia RS için elektronik ortamda gerçekleştirilen bu tasarım projesinin üzerinde LOG okuyucularının tanıyabileceği bir imza var. Sık sık başarılı çalışamalarına yer verdiğimiz X-Tomi Design tarafından yapılan ufak müdahaleler, aslında hayal ettiğimizin çok da ilerisinde, şaşırtıcı noktalar içermemekte. Bundan önceki RS ailesinden tanıdığımız jant tasarımı ve yeni nesilin gövdesi üzerine yapılan gövde eklentileri, büyük bir değişiklik olmaz ise seri üretimde de karşımızda olacak. Kaputunun altında 2.0 litrelik benzinli makinenin kullanılmasını beklediğimiz Octavia RS’in 250 beygir dolaylarında olması bekleniyor. Özellikle yeni jenerasyonla aileye dahil olan hibrit versiyonun beygir sınırlarında gezdiğini düşündüğümüzde bu beklentinin çok da yanlış olmadığını söyleyebiliriz. 2020 yılı Cenevre Otomobil Fuarı‘nda sahneye çıkarılması beklenen modelle ilgili gelişmeler LOG.com.tr’de olacak.

İlginizi çekebilir

Skoda ailesinin yeni dijital asistanı ile tanışın; LAURA